Jelenia Góra

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
forumowicz

Re: Jelenia Góra

Post autor: forumowicz »

Witaj Tamira ,byłam w Cieplicach ,tańczyłam tu i tam ;) wiesz muzycy i poziom w sanatoriach ,to nie koncert tenorów ,czy muzyki poważnej.Graja jak grają ,jedni lepiej drudzy nieco gorzej i wiesz nie wszystkim się to samo podoba.Ale są tacy co im ten muzyk też sie podoba :)
Nie byłabym za tym ,by krytykować ludzi za to co robią , oni pracują na przysłowiowe życie i uważają ,że dobrze wykonują swoją pracę.Zawsze można ,opuścić lokal i pójść tam ,gdzie będzie nam dobrze.Pamiętam też tych Państwa którzy są w szatni ,i nie mieliśmy problemów ,Pani dostawiała nam krzesła
,rezerwowała stolik ,zamieniała ,przechowano nam zimowe butki ;) :) i atmosfera była ok.Wyznaję zasadę ,że tak jak bym chciała by inni mnie traktowali ,tak staram się traktować napotykanych ludzi.
Nie piszę po to by Ciebie czy innych krytykować ,ponieważ kazdy ma prawo do oceny ,do własnych odczuć.
Natomiast każdy z nas ,ma cenne cechy osobowości , warto je dostrzegać i wydobywać.
Pozdrawiam serdecznie :)
Faraon25
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2011 12:27

Post autor: Faraon25 »

A ktoś siewybiera od 24.Sierpnia. :)
marinero
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2012 22:49

Post autor: marinero »

Byłem w październiku, piękna jesień,dużo wycieczek, wszystkie zabiegi na miejscu, bardzo miła obsługa,pokoje odnowione.Parking płatny 5zł doba,telewizor 65zł,ale jak nie chcesz to zgłaszasz i zabierają.Czajnik, talerzyki ,sztućce w pokoju,2 ręczniki duży i mały też.Pobyt uważam za udany. Na pytania chętnie odpowiem.Pozdrawiam
ODPOWIEDZ