A Swieradow milczy

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: A Swieradow milczy

Post autor: malgorzatas »

Witajcie dziewczyny...czarna :serce: i madzia :serce: ja bylam w Swierardowie w szpitalu w WACŁAWIE..jest tam CATERING więc trzeba sobie zrobic kanapki przed zabiegami..bo ja chodzilam na borowinę na 7,30..przez park na zabieg :evil: ale dalam radę i wy tez dacie ;)
Jest co zjeść...jest gdzie sie zabawić..jest wszystko tylko internetu nie ma wszędzie.....ostatnio byl tam jurekk..byl zalogowany na forum ale po powrocie juz sie nie odezwał i nie opisal pobytu..i tak to działa...każdy sie loguje..interesuje sie danym sanatorium..dostaje informację i potem cisza...malo kto zostaje z nami :( az do nastepnego razu i przyudzialu..nawet wcześniejsze spotkania i umawianie nie dochodzi do skutku..pozdarwiam Gośka..
Jak chcecie jakies info o Swierardowie to piszcie.. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Re: A Swieradow milczy

Post autor: ulanie »

Dziewczyny, aż Wam zazdroszczę :) super grupka, atmosfera, a co to będzie się działo na miejscu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: A moje Busko milczy :(
Gosiu, aż przykro, że tak potem to wygląda :oops: Przed wyjazdem, każdy zakręcony, pełen emocji, pytań, niepewności, ale po powrocie, należałoby się pofatygować i opowiedzieć co i jak, przecież kolejni kuracjusz będą wyjeżdżać i chętnie dowiedzieli by się czegoś nowego.... no ale zboczyłam z toru, to nie ten wątek :oops: Pozdrawiam serdecznie :serce:
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: