Pustkowo
-
Maggie111
- Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2016 17:21
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Pustkowo
-
forumowicz
Prawie wszędzie trzeba się przejść, dojechać , ale to tylko na zdrowie wychodzi , bankomat jest Pobierowie albo Rewalu , apteka tez nie problem dojdziesz spacerkiem lub poprosisz w recepcji .
Plaża w Pustkowie nie jest wąska , z tym , że w okresie zimowym nie ma to żadnego znaczenia . Weź ciepłe rzeczy , ośrodek oszczędza na ogrzewaniu
dobrego pobytu
Może w porównaniu do tego jaka jest w Pobierowie (zwłaszcza na niektórych odcinkach) to jest szeroka.Plaża w Pustkowie nie jest wąska
Porównywałem do Kołobrzegu,Świnoujścia, ale to może niewłaściwe porównanie. To jednak w tym okresie i tak bez znaczenia, zgoda.
Jeżeli chodzi o przeżycie to fakt, że przeżyć się da, człowiek potrafi się szybko adaptować do różnych ekstremalnych sytuacji.
Nie o to chodziło w zapytaniu.
Chodziło o to czy w Pustkowie jest apteka, poczta, bankomat i w ogóle coś ciekawego i... jest pustynia, nie ma nic.
Oczywiście, że można przespacerować się do Pobierowa tylko, że nie jest to dwa kroki i nie każdy jest na tyle sprawny i... jest to zima,
a zimą bywa różnie.
Reasumując: dziura to dziura i nawet latem pozostaje dziurą. Chyba, że komuś wystarczy kawałek piasku do opalania.
Grunt to pozytywne nastawienie i dobre towarzystwo.Maggie111 pisze:Dzięki za info, mam nadzieję że nie będzie tak źle. Trzymajcie kciuki
Swój komentarz zamieściłem nie po to aby cię zmartwić tylko po to aby bez koloryzowania przedstawić fakty.
Fakty są jakie są, a z faktami się nie dyskutuje tylko należy je zaakceptować.
W zasadzie do sanatorium jedziemy po podreperowanie zdrowia, po zabiegi, nałykać się świeżego powietrza
i to wszystko Pustkowo Ci zagwarantuje. Nie wiem jak jest z zabiegami bo Pustkowo znam jedynie z takich letnich wypadów.
Pewnie, że lepiej gdy trafi się nam wypasione sanatorium i to w atrakcyjnej miejscowości i na dodatek w atrakcyjnym okresie, ale gdy jedziemy z NFZ lub ZUS
to jedziemy gdzie nas wyślą bo jakie mamy wyjście?
-
Maggie111
- Kuracjusz

- Na forum od: 21 sty 2016 17:21
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 0
-
forumowicz
-
forumowicz
Już nałóg, czy jeszcze przyzwyczajenie?Maggie111 pisze: Poza tym internetbez tego nie dam rady
![]()