6basia6 tak jak sobie "wyliczyłaś"
Wyjazd ze zwrotów
-
forumowicz
Re: Wyjazd ze zwrotów
Dzięki AtinkoAtina pisze:Tak dziewczyny 18 miesięcy od ostatniego pobytu w sanatorium.
6basia6 tak jak sobie "wyliczyłaś"
Stokrotko, to może wystartujemy razem po zwroty i uda nam się razem wyjechać
W cuda nie wierzę6basia6 pisze:Dzięki AtinkoAtina pisze:Tak dziewczyny 18 miesięcy od ostatniego pobytu w sanatorium.
6basia6 tak jak sobie "wyliczyłaś"![]()
Stokrotko, to może wystartujemy razem po zwroty i uda nam się razem wyjechać![]()
hm... marzenie
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 159 razy
- Podziękowano: 76 razy
Byłam raz ze zwrotów, bo tak jedynie mogłam dostosować urlop i było bardzo fajnie zima,góry święta i Polanica Zdrój
Ja jeszcze pracuję i dopiero na urlop mogę liczyć najwcześniej pomiędzy majem a czerwcem ,Rok temu miałam niesłychane problemy z urlopem w marcu.Obym drugi raz tego nie "przechodziła"Atina pisze:Jeśli się ma już "wolne" od pracy zawodowej to bardzo dobra forma szybszego wyjazdu![]()
Byłam raz ze zwrotów, bo tak jedynie mogłam dostosować urlop i było bardzo fajnie zima,góry święta i Polanica Zdrój
-
forumowicz
Ja też jeszcze pracuję, ale czas pracy układam sobie samastokrotka pisze:Ja jeszcze pracuję i dopiero na urlop mogę liczyć najwcześniej pomiędzy majem a czerwcem ,Rok temu miałam niesłychane problemy z urlopem w marcu.Obym drugi raz tego nie "przechodziła"Atina pisze:Jeśli się ma już "wolne" od pracy zawodowej to bardzo dobra forma szybszego wyjazdu![]()
Byłam raz ze zwrotów, bo tak jedynie mogłam dostosować urlop i było bardzo fajnie zima,góry święta i Polanica Zdrój![]()
Tak jest dokładnie,Atino.Atina pisze:O wyjazd ze zwrotów można się ubiegać po upływie 18 m-cy od ostatniego powrotu z sanatorium.Jestem po rozmowie z NFZ w tym temacie i dosłownie liczy się każdy dzień ,ponieważ system im nie "przepuszcza" skierowania.Taką odpowiedz dostałam w NFZ pomorski.
Z tej propozycji skorzystałam i nie żałuję.
Często ludzie rezygnują z różnych przyczyn losowych,niezależnych od nich.
-
amorelka
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 17 cze 2014 09:03
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 1