Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
...i w takich dniach jak ktoś nam chce coś zabrać to niech zabierze ból i tęsknotę ....a jeżeli chce nam coś dać to niech da nadzieję
Asik ja miałam wczoraj taki podły dzień dziś już lepiej ..głowa do góry buziole
Suzen pisze:W każdym dniu ...kiedy działam,myślę,tworzę.... Mieć w sobie odrobinę szaleństwa ,dozę spokoju i rozsądku, ciekawość i ufność małego dziecka. Przede wszystkim ogromne poczucie humoru.
I znów łapiemy piękny dzień ..a dziś cudowny ranek i tak sobie myślę że dziś nic nie będę planować ...przestanę decydować rozumem a zacznę sercem ...dziś niech się dzieje co chce...bo i tak los nam coś przygotował ...dziś tylko sprawdzę co ...miłego dnia dla Wszystkich
..proszę o powtórkę dnia wczorajszego Miłego dnia Wszystkim i weźcie proszę jeśli tylko chcecie ten cudny poranek ode mnie ...wyjątkowy ...szczery i realny mimo że tu jest świat wirtualny ..
eluunia pisze:..proszę o powtórkę dnia wczorajszego Miłego dnia Wszystkim i weźcie proszę jeśli tylko chcecie ten cudny poranek ode mnie ...wyjątkowy ...szczery i realny mimo że tu jest świat wirtualny ..
Z miłą chęcią Eluniu , życzę ci miłego i spokojnego dnia
eluunia pisze:I znów łapiemy piękny dzień ..a dziś cudowny ranek i tak sobie myślę że dziś nic nie będę planować ...przestanę decydować rozumem a zacznę sercem ...dziś niech się dzieje co chce...bo i tak los nam coś przygotował ...dziś tylko sprawdzę co ...miłego dnia dla Wszystkich
eluunia, ja tak mam na ogół najpierw serce, a potem....rozum (albo nie... )ale "baranki" zodiakalne tak mają zanim pomyśli...zrobi buziaczki