kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
forumowicz

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: forumowicz »

Jakie tutaj radości :roll: :lol: tak nie wiele potrzeba do szczęścia ,kopertkę z wymarzonym wyjazdem :) A wiecie co ? na moje miejsce w środku lata pojedzie też ktoś ze zwrotów :) Nie mogę jechać, musiałam oddać skierowanko po wielu miesiącach oczekiwania.Takie jest życie. :) Ale mam nadzieję na wyjazd mimo wszystko jak wszystko się uspokoi :?
Pozdrawiam szczęśliwców tych jadących już ;) i tych co czekają...czas szybko leci . :) :kwiat:
Agnes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 maja 2011 11:27
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Agnes »

medi pisze:Witam ,dziś prawdopodobnie dostanę pierwsze w życiu skierowanie do sanatorium z NFZ-tu ,podobno w mazowieckim czeka się już 2,5 roku ,prawda to :?: :o
Absolutnie się z tym stwierdzeniem nie zgadzam :!: też jadę pierwszy raz z nfz i skierowanie ze zwrotów otrzymałam po 9 miesiącach oczekiwania :lol: trzeba tylko znać przepisy i wiedzieć, że na pierwszy wyjazd nie trzeba czekać tylko po otrzymaniu numerka można prosić o zwrot :o w moim przypadku tak właśnie było ;) zatem kto pyta nie błądzi, tylko do Krynicy wyjeżdża :P pozdrawiam :kwiat:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jawa 53 »

Witam kolejkę ,chciałem sobie sprawdzić postęp a tu :o :? ,przerwa techniczna. :(
Miłego dnia i weekendu dla Wszystkich. :) :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Beataa2702 »

Witam wszystkich w weekendowy wieczorek :kwiat: ... a mi dzisiaj NFZ sprawił niespodziankę zmienił mi status na....
Bieżący status: SKIEROWANIE DO UZUPEŁNIENIA - KONIECZNE UZUPEŁNIENIE DANYCH MEDYCZNYCH i pomyślałam sobie :evil: Q...a,ale mam pecha :evil: , ja chyba zrezygnuje z tej dobroduszności NFZ - miłego weekendu :kwiat: :serce: :kwiat:
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 1 raz

Post autor: jawa 53 »

Beataa nie wolno się poddawać,pewno trzeba zrobić jakieś dodatkowe badanie i wrócisz do kolejki,powodzenia. :) :kwiat:
forumowicz

Beataa2702 pisze:Witam wszystkich w weekendowy wieczorek :kwiat: ... a mi dzisiaj NFZ sprawił niespodziankę zmienił mi status na....
Bieżący status: SKIEROWANIE DO UZUPEŁNIENIA - KONIECZNE UZUPEŁNIENIE DANYCH MEDYCZNYCH i pomyślałam sobie :evil: Q...a,ale mam pecha :evil: , ja chyba zrezygnuje z tej dobroduszności NFZ - miłego weekendu :kwiat: :serce: :kwiat:
Nie rezygnuj :!: :!: absolutnie .....uzupełnisz i niech się wypchają :lol: :lol: Widocznie coś lekarz wypisujący wniosek nie wpisał w te ich waaaażneeee rubryczki :twisted: Też kiedyś to przechodziłam ....pomylili numer pesel i też było do poprawy , ale już i tak Twój wniosek został zarejestrowany .Pozdrawiam i miłego jednak 8-) weekendu życzę :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

dziękuje za miłe słowa, ale dzwoniłam do NFZ i ja muszę wszystkie podstawowe badania zrobić i konsultację kardiologiczną, dermatologiczną, a nie wiem czy jeszcze nie neurologa bo już pani dokładnie nie pamiętała, nawet nie mam pojęcia w jakim to czasie można to wszystko ogarnąć, a i tak pójdzie to wszystko do ponownej oceny i kolejne 3/4 tyg. do tyłu , a ostatni mój nr był 12, ja zachowuje kolejkę, ale wiem jedno że ten '' pajac '' co przyjmuje wnioski będzie mu bardzo przykro tak jak mi jest teraz - bo na moje pytanie czy to już wszystko oddając wniosek odp. była '' a co pani by jeszcze chciała'' - to teraz się dowie co ja chciałam - to jest brak słów .........
forumowicz

Beataa2702 :shock: :shock: brak słów ... :( Nie poddawaj się :!: :!: takie mecyje na normalne sanatorium :?: :shock:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: jurek777 »

Jak się czyta takie historie,to" jak żywo"przychodzą mi na myśl horrory Alfreda Hitchcocka_na początku jest żle,a wraz z upływem czasu bywa tylko gorzej.Na pocieszenie dodam ,że u mnie dzisiaj spadek o 1(słownie JEDEN) :shock: :shock: :shock:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

smuga pisze:Beataa2702 :shock: :shock: brak słów ... :( Nie poddawaj się :!: :!: takie mecyje na normalne sanatorium :?: :shock:
smuga :kwiat: ja chodzę do kardiologa prywatnie już ponad 12 lat i wychodząc z gabinetu robię rezerwacje na następną wizytę i najbliższy wolny termin jest zawsze około 3 miesiące, teraz jeszcze sezon urlopowy, dermatolog 7 tyg . a wiesz jak lekarze reagują na bezsensowne papierki dla NFZ :?
Zablokowany