kolejka do sanatorium 2014 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 26 sty 2014 15:10
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 3

Re: kolejka do sanatorium 2014 rok

Post autor: jurek777 »

:D :D :D Dzisiaj 230 w dół :o :o :o
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 mar 2014 21:22
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Beataa2702 »

jurek777 pisze::D :D :D Dzisiaj 230 w dół :o :o :o
... tyłek Cię nie zabolał od tak raptownego i dużego spadku jak na letnie warunki czyli dla lubelskiego NFZ należy się :kwiat: - chyba się za bardzo wzięli do pracy od poniedziałku :lol:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Tyłek nie zabolał,ale ciśnienie zdecydowanie podskoczyło...i ten oczopląs...z niedowierzania :) :) :)
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Witajcie kochani :kwiat: przyszedł czas, aby na nowo ustawić się w kolejce do Sanatorium z NFZ-u :D właśnie dziś dostałam swój numerek startowy i zaczynam odliczanie ;) ... myślę, że potrwa to jakieś.... 19 miesięcy :roll: bo numer mam powalający 42733 :shock: :lol:
Pozdrawiam cierpliwie oczekujących :kwiat:
jurek777
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Wyobrażam sobie jak Ty w tym momencie minusujesz :shock: A może ten minus odliczą Ci przy wniosku do następnego sanatorium :?: :o
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

biedroneczka pisze:Witajcie kochani :kwiat: przyszedł czas, aby na nowo ustawić się w kolejce do Sanatorium z NFZ-u :D właśnie dziś dostałam swój numerek startowy i zaczynam odliczanie ;) ... myślę, że potrwa to jakieś.... 19 miesięcy :roll: bo numer mam powalający 42733 :shock: :lol:
Witaj biedroneczko :kwiat: ......no cóż życzę Ci aby te 19 miesięcy bardzo szybko zleciało i żebyś dostała jak najlepszy przydział :serce: :kwiat:
Beataa2702
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

jurek777 pisze:Wyobrażam sobie jak Ty w tym momencie minusujesz :shock: A może ten minus odliczą Ci przy wniosku do następnego sanatorium :?: :o
:lol: :lol: :lol: ... złośliwcze ja mogę i minusować juz mi przeszły nerwy - tylko chcę zobaczyć Twoją minkę ( :evil: :evil: :evil: :evil: ) jak -Twoje nr. pójdą w górę :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Beatko, muszę po prostu uzbroić się w cierpliwość, a czas oczekiwania minie, ani się obejrzę ;) ... zwłaszcza w tak świetnym forumowym towarzystwie :D :D
smakija1
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2014 21:17

Post autor: smakija1 »

to już w łódzkim czeka się 19 miesięcy,czy wliczone jest w to oczekiwanie od wysłania wniosku do otrzymania numerku/ile czasu to trwa /to kiedy najlepiej isc do lekarza po wniosek żeby wyjechac latem 2016
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

biedroneczka pisze:Witajcie kochani :kwiat: przyszedł czas, aby na nowo ustawić się w kolejce do Sanatorium z NFZ-u :D właśnie dziś dostałam swój numerek startowy i zaczynam odliczanie ;) ... myślę, że potrwa to jakieś.... 19 miesięcy :roll: bo numer mam powalający 42733 :shock: :lol:
Biedroneczko! Co to jest prawie 43 tys. :lol: oddam Ci mój numerek startowy 103 tys. :lol: :lol: :lol: idziesz na taką zamianę --mój to dopiero powalający :lol: :lol: już mnie na starcie powalił i tak jeszcze długo nie podniosę się na dwie nogi :lol: :lol:
Zablokowany