Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 4

Re: Kobiety! jakich mężczyzn lubicie,o jakich marzycie?

Post autor: To_ja_Jowita »

sami sobie stawiamy bariery nie do przejścia, ograniczmy się zamiast cieszyć się z tego co mamy co osiągnęliśmy i iść do przodu.
Jesteśmy tacy jak nasze myśli, Jak siejemy chwasty nie spodziewajmy się fiołków.
Zamiast być kapitanami własnego życia wolimy użalać się nad sobą i zwalać na zły los ...
Oczywiście każdy kij ma dwa końce, każda reguła na swoje wyjątki, bo życie czasami lubi pisać swój scenariusz i wtedy możemy krzyczeć, walić głową w mur i nie zgadzać się ze światem i nic to nie zmieni ....... c'est la vie
Zmykam bo jakoś smętnie się zrobiło. Pozdrawiam Was duszki
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Post autor: Kleinehexe »

Ruda,  oczywiście masz rację, każdy wchodzi w życie z pewnym pakietem startowym, jak chociażby dany przez naturę poziom intelektualny czy też czynniki środowiskowe, o których piszesz,  ale później to już są nasze wybory i decyzje, które mają ogromny wpływ na nasze życie. Zawsze możemy zmienić coś w życiu, jak w opisie Jowity. (Swoją drogą chciałaby poznać tą panią profesor.)Nie można stać w miejscu, trzeba się rozwijać, bo ten kto stoi w miejscu, to tak naprawdę się cofa.
Pozytywnych myśli wszystkim życzę!
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Kleinehexe, gdyby nie pozytywne nastawienie do ludzi i życia to podejrzewam, że część z nas wylądowałaby w Tworkach :roll:
Życie to walka i warto walczyć jeżeli wiemy, że nasza walka ma sens :P
Najgorsze, co może nas spotkać to doprowadzenie siebie do stanu beznadziejności i bezradności, bo wtedy depresja murowana, ale życie jest piękne, a przede wszystkim musimy szukać ludzi z którymi dobrze się czujemy i tylko takimi się otaczać. Potrzebujemy radości i Słońca, wspomnień, tych dobrych i wiadomości tylko i wyłącznie takich, które nas będą motywowały do myślenia i działania :D
Czasami trudno jest nam zrozumieć innych, bo nie znamy ich całej historii, ale samą akceptacją już im pomagamy, a szczególnie tu na Forum, gdzie bardzo ważna jest pomoc i wsparcie w trudnych chwilach :)
Pamiętam stare hasło, które uważam za zawsze aktualne: "W grupie siła" i niech ta myśl nam tutaj zawsze towarzyszy, bo warto być w grupie z tymi, na których można liczyć pomimo nawet różnicy zdań w sprawach marzeń :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zgadzam się z Tobą w 100% :)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

:lol: :lol: To ciekawie się zapowiada, jak już o grupie jest mowa, tylko czy marzących kobiet, czy też chcemy zrobić najpierw casting, żeby było o kim pomarzyć :?: ;) :D
Tylko najpierw trzeba będzie ochotników znaleźć, żeby chcieli się pokazać w pełnej odsłonie 8-) Później może każdy Pan kilka zdań opowie o sobie, obraz i fonia wtedy zadziała na wszystkie Pań zmysły a wtedy dopiero rozpoczną się marzenia albo czar zupełnie pryśnie 8-) :lol: , chociaż niektórzy powiadają, że każda zmora znajdzie amatora, oczywiście nie obrażając tu nikogo :mrgreen: , żeby znowu nie było zarzutów, że za ostro pojechałem w tym temacie :oops: :P
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Zenek chciałby popatrzeć na panów, a może zacznijmy od płci pięknej, niech się pokaże, przecież to panowie podobno są wzrokowcami.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Oj, panom się castingi marzą. To może biuro matrymonialne załóżcie, czy inną agencję :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Panom? Wątpię że tutaj pisze więcej panów niż ja.Miłej chociaż gorącej niedzieli życzę. Max-facet :D
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie wiem, nie wnikam, sprawdzić nie mogę, więc przyjmuję deklarację osoby piszącej za prawdziwą. Pozytywnych wibracji życzę wszystkim bez względu na płeć. :kwiat:
Kleinehexe - 100% kobieta
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Max-R pisze: 20 cze 2021 11:42 Panom? Wątpię że tutaj pisze więcej panów niż ja.Miłej chociaż gorącej niedzieli życzę. Max-facet :D
Max, czy chcesz podkreślić tym postem swoją męskość :?: :D
ODPOWIEDZ