Kobiety a polowanie.
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: Kobiety a polowanie.
-
forumowicz
zbigniew165 pisze: 21 maja 2018 22:09 Eluunia widzę, że masz też słabość do munduru. Powiem ci tylko, że jest na pagonie jedna gwiazdka, ale więcej szczegółów nie ujawnię.![]()
Ooo jaka poważna kandydatura tutaj wystąpiła
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
No i czkawką mi się teraz odbije to "porzucenie" Ciebie i Małgosi....zbigniew165 pisze: 21 maja 2018 21:19 Maryann wiem, że mówiłaś tylko o słabości do munduru i na razie przy tym pozostańmy.![]()
![]()
zbigniew165 pisze: 21 maja 2018 22:09 Eluunia widzę, że masz też słabość do munduru. Powiem ci tylko, że jest na pagonie jedna gwiazdka, ale więcej szczegółów nie ujawnię.![]()
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 88 razy
Czytam ,czytam i wracam do Innego tematu gdzie piszący INFORMOWAŁ ,że przez lata był ...Operatorem ładowarki ?zbigniew165 pisze: 21 maja 2018 19:10 Maryann czy miałbym u Ciebie jakieś szanse. Ja nie muszę wypożyczać munduru, ponieważ wisi u mnie w domu. Co powiesz na 18 lat w mundurze i oczywiście z bronią ostrą, emerytura mundurowa, i dalsze siedem lat w mundurze do chwili obecnej. Powiedz mi czy przebiłem tych forumowiczów, którzy chcą dla ciebie pożyczać jakieś radzieckie mundury. Sam mundur nie wystarczy ubrać, trzeba w nim jeszcze umieć chodzić. Tego nabywa się po dłuższym codziennym używaniu munduru. Mówią też, że do munduru trzeba się urodzić, żeby dobrze w nim wyglądać i przede wszystkim trzeba się w nim dobrze czuć, a nie ubierać go z przymusu. Czekam na twoją odpowiedź i panowie przykro mi, że przebiłem Was przynajmniej u Maryann, która traci głowę dla facetów w mundurze. Pozdrawiam.![]()
![]()
Chyba ,że był zmobilizowanym to ok
ale z wiadomych źródeł wiem ,że Brygady Remontowe nie paradowały pod Bronia Ostrą !!
Czyli wychodzi ,że Historię zmieniamy pod POTRZEBY
ok
Znaowu sie trzepiam lub ...
Chyba ,że to inny Zbyszek lub zbieznośc nicków
A co do mundurów .. Ostatni Mundur w mej rodzinie to był w okolicach 1930 roku