Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziś Eluśka ważny dzień ma ...więc recepta dnia ...Kobieto nie dopuść do siebie paranoi bo to bardzo cię zaboli i wróży masakrę mentalną a przecież nie jesteś kobietą banalną ...zaplanuj spokojnie dzień bo dreszcz emocji niczego nie wróży tylko Twoje myślenie zburzy ...uważaj Eluśka dziś
nie wiń za nic nikogo w swoim życiu, dobrzy ludzie dają szczęście,
źli - doświadczenia,
najgorsi ludzie dają Ci dobre lekcje,
a najlepsi piękne wspomnienia.
Marzeniom naprzeciw… Gdy dzień się kończy słońce się chowa wszystko dokoła się zmienia rozliczasz się z dnia minionego na kształt rachunku sumienia… Nie zawsze jest dobrze bo dni się kończą niekiedy dużym zmęczeniem i bywa często że w sen zapadamy i z niespełnionym marzeniem Jak dobrze się dzieje że nasze marzenia w sen z nami nie zapadają bo jutro może… lub za czas jakiś … kiedyś się wszystkie spełniają Wiem… narzekamy …to niecierpliwość nadzieję musimy wskrzesić pomóc losowi zwątpienie odpędzić i wyjść spełnieniu naprzeciw
/Janina Janowiak/
Tak wiele możesz zrobić każdego dnia ,wywołać uśmiech na mojej twarzy dać mi nadzieję albo skłonić do zastanowienia jak to robisz Pamiętaj nie są ważne inne dni ,ważny jest ten dzień co trwa ,wykorzystaj dziś każdą minutę więc wstawaj szkoda dnia. .Miłego dnia Gaduło