21.09.2013 spotkanie Krynica Zdrój,kto będzie?

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
forumowicz

Re: 21.09.2013 spotkanie Krynica Zdrój,kto będzie?

Post autor: forumowicz »

Witam wieczorową porą :) tak sobie poczytuję,,,,,jedno spotkanko tu inne tam,,,,a ja albo za późno zawitałem na forum albo termin totalnie się pokrył z moim skierowaniem,,,,,,chętnie bym też z wami popróbował tych śledzi :lol: :lol:
forumowicz

Norb przeciez wiesz że kazdy bedzie mile widziany ,pakuj sie a śledzie jakoś damy radę z ta beczką hm :lol: tylko u kogo na kwaterze bedzie taka misia żeby je pomieścić?...Pewnie u Maxa i MIxa Oni mają wszystko ;) :lol:
Damy rade :kwiat: :kwiat:
forumowicz

magaziata pisze:Chciałabym Was wreszcie poznać i zabawić się pod tego śledzika i szampanika,śledzi nie lubię ale szampana i owszem. Niestety praca.Ale następnym razem jak będzie forumowe spotkanie to z przyjemnością do Was dołączę,mam nadzieję że mnie przygarniecie.
Pewnie ,że tak ,tylko gdzie są Ci dyżurni Panowie dwaj a szczególnie autor tematu ;) i inicjator tego spotkanka ,to panowie MIxy Maxy powinni kobietki zapraszać . ;) :lol:
Do czego to dochodzi na tym świecie ;) :lol: :lol:
Pozdrawiam :kwiat:
forumowicz

:( Ta,tylko że termin nie pasuje,będę się rehabilitował :lol: też góry tylko że inne no i śledzie to będę sobie musiał sam kupić ;)
forumowicz

norb pisze::( Ta,tylko że termin nie pasuje,będę się rehabilitował :lol: też góry tylko że inne no i śledzie to będę sobie musiał sam kupić ;)
Jak sie dobrze kolego rozejrzysz ;) to znajdzie sie ktoś co nawet przyrządzi ,no a kupic tak musisz Ty :lol:
Ale wiesz następne spotkanko to organizują te latajace na miotłach naczelna Słoneczko ;) i zastępca Meduzka gdzies w świetokrzyskim chyba ,to chyba sie załapiemy ;)
forumowicz

Czytałem ale panie wiedzmy robią babski comber :lol: :lol: musiał bym chyba w przebraniu ;)
forumowicz

:roll: :lol: Nawet byłoby Ci do twarzy ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Comber?????? mozna spróbować a mężczyzn juz dawno zapraszałyśmy ;) ;) ...hm.....czas odnowić temacik :D
forumowicz

Sloneczko pisze:Comber?????? mozna spróbować a mężczyzn juz dawno zapraszałyśmy ;) ;) ...hm.....czas odnowić temacik :D
Dobry dzień :) Oj Słoneczko,comber nie zawsze znaczy coś do jedzenia :lol: :lol: w naszym regionie są to właśnie takie babskie spotkania na które panowie nie mają wstępu,,,,,a szkoda podobno dzieje się tam ho,ho :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

:o w twoim regionie ???? a w jakim jak nawet nie widać skąd jesteś :?: :?: Ale na spotkanie bardzo cie zapraszam :kwiat: :D
ODPOWIEDZ