Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Janek pisze: 16 kwie 2019 21:02
Witam. Wczoraj jeszcze było 29960 a dzisiaj numerki zniknęły i pojawiła się wiadomość termin wyjazdu na 29 maja do 19 czerwca.
Termin naprawdę mi się udał super bo w maju idę na dwie komunie i wesele czeka a w lipcu również wesele czeka więc naprawdę dobrze trafiłem.
Jadę do Kamienia Pomorskiego sanatorium Chrobry. Mam tylko Jestem ciekaw jak tam jest.
Ale też mam pytanie dlaczego od 29 maja do 19 czerwca przecież to 22 dni?.
Nawet nie wiedziałem ,że jest taki temat jak na walizkach....dzięki.
Od dwóch dni przeglądarka stoi jak zamurowana ani jeden nr nie zszedł
pojawia się komunikat o przerwie technicznej dziwne , ale nie będę snuł teorii spiskowych
Janek pisze: 17 kwie 2019 09:44
Jadę do Kamienia Pomorskiego sanatorium Chrobry.
... od 29 maja do 19 czerwca ...
Nawet nie wiedziałem ,że jest taki temat jak na walizkach....dzięki.
Wieczorną aktualizacją przemieścimy Cię do niższej listy.
Niezależnie od tego istnieje odrębny temat.
juurr pisze: 17 kwie 2019 10:31
pojawia się komunikat o przerwie technicznej dziwne , ale nie będę snuł teorii spiskowych
juurr pisze: 17 kwie 2019 10:31
Pozdrawiam i miłego czekania
u mnie działa, ale pomalutku schodzi
W Śląskim NFZ numerki schodzą- dziś w dół o 182 ''Trzeba mieć wytrwałość i wiarę w siebie'' : Maria Skłodowska-Curie
Witam. Ja sprawdzam przeglądarkę co tydzień , w tym tygodniu spadło 761 nr ...i faktycznie kolejka zwolniła, prawe połowę mniej numerków niż w zeszłym tygodniu . No ale zbliżają się święta , może panie z NFZ myją okna .. Dziś mój nr w kolejce to 5717. Pozdrawiam