Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Chmurka07 pisze:To Ty Tadku już prawie na wylocie..Możesz juz pakować walizkę
Tak też mogło by się wydawać gdyby nie to że kolejka posuwa się w ślimaczym tempie i ten miesiąc będzie chyba najsłabszym miesiącem. Zejdzie tylko niecałe 800 numerków. Ja tak liczę na wrzesień/październik, a co wyjdzie i gdzie to zobaczymy. Zatem ta walizka niech jeszcze poleży w szafie bo nie wiadomo co do niej wrzucić.
Pozdrawiam
Witam oczekujących,
niestety dla wszystkich zainteresowanych wrzesień został już rozdany. W tym momencie zaczynają październik i ze względu na dużą odległość czasową do wyjazdu powstał zastój zanim rozpoczną rozdawać przydziały na październik.
Zatem numerki z pierwszego wagonika szykujcie się na październik.
Pozdrawiam
Wiara podobno czyni cuda. Ale póki co to w pierwszych dniach tego miesiąca spadło u mnie 20 numerków czyli 10 na dzień. Najważniejsze, że przydział już bliżej jak dalej. Może być to jutro albo pojutrze ale niewykluczone że za miesiąc albo dwa. Spoko, wytrzymam.
Pozdrawiam
Witam
Mam pytanie do oczekujących z Lubelskiego NFZ. Czy tylko u mnie tak wolno spadają numerki? Dzisiaj 0, wczoraj 5, w środę 1 itd. W sumie w tym tygodniu ok. 25. Obecny mój stan licznika to 1120 i jak tak pójdzie to czeka mnie listopad albo grudzień. Rozumiem, że cztery pierwsze miesiące tego roku były bardzo dobre i należało się spodziewać spowolnienia ale nie aż takiego. Lubelskie forum też mocno przycichło i nikomu nie chce się pisać postów. Jednym słowem marazm.
Pozdrawiam
Faktycznie numerki spadają wolniutko. U mnie od pocątku miesiąca ubyło zaledwie ok 40 , czerwiec też był byle jaki ale wcześniej szło nie tak źle. Ja mam jeszcze długą kokejkę to wierzę że opóźnienia nadrobimy i wyjazdbędziey w planowym terninie . Cierpliwości Tadek wszak to lato i sezon urlopowy, a paniusie w NFZ -cie to też ludzie
Witaj Tadek to prawda numerki spadają bardzo słabo w miesiącach czerwiec - lipiec NFZ podpisuje nowe kontrakty po podpisaniu wszystko będzie po staremu lada moment dostaniesz przydział trochę cierpliwości pozdrawiam
Zgadzam się z Wojtkiem 11 że NFZ podpisuje nowe umowy bo dzisiaj byłam w oddziale NFZ to mi powiedzieli to samo. Ja złożyłam wniosek w m-cu marcu ubiegłego roku i przy numerze 875 zwrócono mój wniosek do weryfikacji /co nigdy mi się nie zdarzyło/. Miałam nadzieję że pojadę we wrześniu a dzisiaj dowiedziałam się że pojadę w pażdzierniku.