Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W Lubelskim wniosek z marca ubiegłego roku jest w weryfikacji.Prognoza podana przez panią z NFZ wyjazd październik.Niedawno jeszcze rzadko dochodziło do weryfikacji.Oczekiwanie zdecydowanie się wydłużyło.
Felice masz rację, trichę się wydlużyło, ale jeszcze nie każdy trafia do weryfikacji, myślę ,że weryfikowane są te które z jakicheś powodów się przedłużyły .
Nie wszyscy mają takie szczęście żeby ubyło aż 300 numerów, u mnie tylko 90 i to jest najlepszy dzień w tym mięsiącu . Wczoraj miałam numer 650 a dzisiaj 570 i czekam co dalej, myślę że to już niedługo
Poprzednie sanatorium otrzymałem przy nr 511, a na tą chwilę mam 603. Myślę, że teraz ważniejsze jest "gdzie" bo "kiedy" to już tak mniej więcej wiadomo.
Pozdrawiam