ROMANS
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: ROMANS
Ela.. no to Ty mów kobito takie rzeczy... Ciechocinek zaliczony... no to teorie se darujmy... skupmy się na praktyce...wiesniaczkaela pisze:No nie indywidualny tok , no nie aż tak ze mną zleMaryann pisze:Nauczanie inywidualne ma i jeszcze jej źle... Poczekaj jak znajdziemy żywą i żywotną pomoc dydaktyczną to cienko będziesz śpiewać...![]()
![]()
Tylko starego na wywiadówkę nie wzywać .Aż tak tragicznie nie jest , toż w Ciechocinku w tym roku byłam i podstawy teorii zaliczyłam
![]()
- Maryann
- Super Kuracjusz

Acha... to Kruszynka jest taka koleżanka...kruszynka2 pisze:Przepraszam Słoneczko kto co? znów się spózniłam Pan tamSloneczko pisze:Eeeeej tam nie wie..... wie i to dobrze wie![]()
Są pełnowartościowym elementem procesu kształceniauwagę mi rozproszył
![]()
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
Acha... to Kruszynka jest taka koleżanka...Maryann pisze:kruszynka2 pisze: Przepraszam Słoneczko kto co? znów się spózniłam Pan tamuwagę mi rozproszył
![]()
![]()
- Maryann
- Super Kuracjusz

Ela, a kiedy we wrześniu?? Ja będę trzy dni 19-21 to może jakiś wykładzik z kawą...?? I w pażdzierniuku będę 9-10.wiesniaczkaela pisze:A ja już we wrześniu - czasu małoa my w miejscu stoimy .Trzeba nabór ulepszyć i przedłużyć może
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Staż sanatoryjny: 2
- +alicja+
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 sty 2015 00:03
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Podziękowano: 1 raz
w końcu to "centrum" romansików,flircików... "na deptaku w Ciechocinku"...
- Maryann
- Super Kuracjusz

Gaudeamus... radujmy się dopókiśmy młodzi... piękne... tak na poważnie... Oczywiście że sie uczymy, całe życie się uczymy...wiesniaczkaela pisze:https://www.youtube.com/watch?v=bvkfskCrKvYa tak na serio czy mimo wszystko nawet z głupawek czegoś się uczymy