Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To zależy; większość moich znajomych otrzymuje po 18 miesiącach. Jeszcze w październiku było po 17 ale czas oczekiwania wydłuża się do 18 miesięcy. Niestety z roku na rok czeka się coraz dłużej( na góry czeka się ciut dłużej). Pozdrawiam oczekujących z pomorskiego NFZ.
Zuzazg
Zgadza się, że w tym pięknym kraju, albo coraz więcej ludzi choruje, albo (obym się nie mylił) coraz większa rzesza ludków dba o swoje zdrowie i korzysta ze swoich przywilejów tzn. leczenia sanatoryjnego.
I jeszcze jedno. Moja żona złożyła wniosek dwa miesiące przede mną i wg naszych obliczeń będzie w sanatorium co najmniej pięć miesięcy przed swoim małżonkiem. Był moment, że kolejka zmniejszała się bardzo szybko (wiosną i latem 2014 r.) i potem nagle wszystko stanęło... ale nie ma się co stresować w tym roku też będzie wiosna, a potem lato...
Wielkie dzięki.
Niech chłopisko (Twój tata) zacznie powoli pakować swoje manatki. Myślę, że podczas sprzątania przedświątecznego (na Wielkanoc) będziecie mięli jedną parę rąk mniej do roboty
Pozdrawiam
Witam. Ja czekałam "w innej kolejce" na uzdrowiskowe leczenie szpitalne od 5.08.2014 - wtedy numer 97, profil ginekologiczny. W tym tygodniu otrzymałam skierowanie - jadę od połowy lutego. Jak na leczenie szpitalne to długo, bo koleżanka z Warszawy miała operację miesiąc później niż ja - w sierpniu, a w październiku już była w szpitalu uzdrowiskowym. Moja treściowa (pomorski) była w sanatorium od końca kwietnia 2014, a czekała od 2.01.2013.