Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
principiante pisze:ale ja też tylko wirtualnie
nalewki robię chowam do szafki a potem rozdaję i dopiero ta ostatnia czynność sprawia największą radość wtedy jestem pijana...szczęściem
Princi, szkoda że się nie udało nam spotkać
a tak żartobliwie, gdym wiedziała o tej nalewce to bym z tego Serocka na piechotę do Ciebie przyszła
Witam mówicie o Sielance w Lądku Zdroju wiem pamiętam imprezy taneczne w Sielance jakie wywołujecie
wspomnienia niektórzy za pare dni będą imprezować w Ladku Zdroju pozdrawiam ten kurort
Dobrze Princi, możesz zazdraszczać
Jest kamerka na WSZUR i tam możesz nas podejrzeć - link w spotkaniach forumowiczów
A teraz miłych i słodkich snów wszystkim życzę
Witam Nocną Porą chyba już tu nikt nie buszuje o tej porze przyłożyłem się na chwilę do ...poduszeczki i obudziłem dopiero teraz-nie wiem czemu nikt mnie nie obudził przespałem tyle emocji