Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Decyzja podjęta..... biorę rudaska....ale chłopca czy dziewczynkę bo oprócz przytulania dostanie bojowe zadanie.....powalczy z kretami bo ja już wymiękam
Faniku, takie całkowite rudaski są w większości: 99,9% chłopakami ....chodzi o geny, ale jak sie postarasz to może trafi Ci się dziewczynka....chociaż do kretów to zdecydowanie chłopak
biedroneczka pisze:Faniku, takie całkowite rudaski są w większości: 99,9% chłopakami ....chodzi o geny, ale jak sie postarasz to może trafi Ci się dziewczynka....chociaż do kretów to zdecydowanie chłopak
A widzisz Fan jak będziesz grzeczny to Eluunia Ci podpowie jak pozbyć się tego zwierzątka ja od lat nie mam na działeczce żadnego choć bardzo lubię zwierzaki