Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
PHILIPS pisze:ja nikomu nie dowalam prosiłem o szczerą odpowiedz nie dostałem podobno mam nauczyć się czytać ze zrozumieniem to jest fakt
więc nie mniej do mnie żalu od kilku dni staram się dowiedzieć jak naprawdę jest bo tam jadę tylko tyle chciałem wiedzieć
a dalej jest tylko ble ble o niczym
pozdrawiam
Świerzy turnus był 16lipiec-8 sierpień a nowy dopiero jedzie 23 sierpnia
Poza tym tak jak napisała AGNIESZKA ,wczytaj się w to co jest napisane,a to są swierze wiadomości i nie pytaj w kółko o to samo.Pojedziesz,bedziesz i ocenisz sam.
Pozdrawiam
hej hej
pewnie była już tu mowa o tym, ale ja zapytam (i tym może narażę się niektórym : jak wygląda dostęp do internetu w tym PAŁACU?
nie ukrywam, że chętnie wieczorem zaglądam poczytać jakieś informacje, czy tak po prostu dla rozrywki poserfuję sobie po sieci, zwłaszcza w zimne deszczowe wieczory (w wyjeżdżam 13.10, więc pogoda może nie rozpieszczać).
pozdrawiam
t4200+ pisze:hej hej
pewnie była już tu mowa o tym, ale ja zapytam (i tym może narażę się niektórym : jak wygląda dostęp do internetu w tym PAŁACU?
nie ukrywam, że chętnie wieczorem zaglądam poczytać jakieś informacje, czy tak po prostu dla rozrywki poserfuję sobie po sieci, zwłaszcza w zimne deszczowe wieczory (w wyjeżdżam 13.10, więc pogoda może nie rozpieszczać).
pozdrawiam
Internet jest ...znaczy sie jest Wi-fi ,ktore dziala raczej tylko w holu na dole.Najlepiej wziąć swój ruter bo nie posiedzisz w pokoju jak chcesz poszperać w necie.
Telewizor tez jest ale dziala wtedy kiedy chce i kosztuje 40zl od osoby.
cześć
Czy już nikt nie ma nic do powiedzenia w temacie?
Cisza taka, że aż oczy bolą
coś ciekawego słychać w pałacu?
Jak warunki?, coś się zmieniło?
dajcie znać, taka była aktywność w pierwszej połowie roku, a teraz......... czyżby przesilenie letnio-jesienne?
Pozdrawiam