"Pałac na wodzie" Augustów

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
mazi35
Na forum od: 09 sie 2015 16:29
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: "Pałac na wodzie" Augustów

Post autor: mazi35 »

PHILIPS pisze:ja nikomu nie dowalam prosiłem o szczerą odpowiedz nie dostałem podobno mam nauczyć się czytać ze zrozumieniem to jest fakt
więc nie mniej do mnie żalu od kilku dni staram się dowiedzieć jak naprawdę jest bo tam jadę tylko tyle chciałem wiedzieć
a dalej jest tylko ble ble o niczym
pozdrawiam
Świerzy turnus był 16lipiec-8 sierpień a nowy dopiero jedzie 23 sierpnia ;)
Poza tym tak jak napisała AGNIESZKA ,wczytaj się w to co jest napisane,a to są swierze wiadomości i nie pytaj w kółko o to samo.Pojedziesz,bedziesz i ocenisz sam. :lol:
Pozdrawiam
jarekw1985
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 26 sie 2015 11:14
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: jarekw1985 »

Witam. Jestem tu nowy. Mam wyjazd zaplanowany na 6 listopada. Jakie sa warunki w tym "palacu" ?
kuracjusz73
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2015 21:15
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: kuracjusz73 »

jarekw1985 pisze:Witam. Jestem tu nowy. Mam wyjazd zaplanowany na 6 listopada. Jakie sa warunki w tym "palacu" ?
Przeczytaj sobie posty jest wszystko na swieżo opisane bo turnus nowy wrócił.A nie piszesz jakie sa warunki...
Czytać sie koledze nie chce :lol:
Sylwia1180
Na forum od: 29 sie 2015 14:47
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Sylwia1180 »

Również wybieram się do Augustowa 6. 11, mam nadzieję,że chociaż pogoda będzie nam sprzyjać,mimo ,że to listopad ;)
jarekw1985
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Widze, że Sylwia1180 wybierasz się tez do Augustowa 6.11. Bywałas juz w senatoriach ? mozesz opisac jak tam jest bo ja jade po raz pierwszy.
Sylwia1180
Na forum od: 29 sie 2015 14:47
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Sylwia1180 »

Hej, Jarek, z reguły nie rozpisuję się na takie tematy na forach, więc ewent. mail [email]
Ostatnio zmieniony 03 maja 2018 22:39 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: usunięto email
t4200+
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2015 11:20

Post autor: t4200+ »

hej hej
pewnie była już tu mowa o tym, ale ja zapytam (i tym może narażę się niektórym ;-): jak wygląda dostęp do internetu w tym PAŁACU?
nie ukrywam, że chętnie wieczorem zaglądam poczytać jakieś informacje, czy tak po prostu dla rozrywki poserfuję sobie po sieci, zwłaszcza w zimne deszczowe wieczory (w wyjeżdżam 13.10, więc pogoda może nie rozpieszczać).
pozdrawiam
kuracjusz73
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 14 sie 2015 21:15
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: kuracjusz73 »

t4200+ pisze:hej hej
pewnie była już tu mowa o tym, ale ja zapytam (i tym może narażę się niektórym ;-): jak wygląda dostęp do internetu w tym PAŁACU?
nie ukrywam, że chętnie wieczorem zaglądam poczytać jakieś informacje, czy tak po prostu dla rozrywki poserfuję sobie po sieci, zwłaszcza w zimne deszczowe wieczory (w wyjeżdżam 13.10, więc pogoda może nie rozpieszczać).
pozdrawiam
Internet jest ...znaczy sie jest Wi-fi ,ktore dziala raczej tylko w holu na dole.Najlepiej wziąć swój ruter bo nie posiedzisz w pokoju jak chcesz poszperać w necie.
Telewizor tez jest ale dziala wtedy kiedy chce i kosztuje 40zl od osoby. :cry:
t4200+
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 17 sie 2015 11:20

Post autor: t4200+ »

cześć
Czy już nikt nie ma nic do powiedzenia w temacie?
Cisza taka, że aż oczy bolą ;-)
coś ciekawego słychać w pałacu?
Jak warunki?, coś się zmieniło?
dajcie znać, taka była aktywność w pierwszej połowie roku, a teraz......... czyżby przesilenie letnio-jesienne?
Pozdrawiam
jarekw1985
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz

Czy przepustki na weekend są w tym sanatorium ?
Zablokowany