Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
bozena1005 pisze:Witam wszystkich Długo nie pisałam , przypomnę ,że skierowanie z reumatologii składałam w lutym 2014, czas oczekiwania do 18- tu miesięcy. W tym tygodniu przy nr.800 dostałam Inowrocław w terminie od 24. 06 do 15. 07. Mam nadzieję, że nie zawiodę się.czy ktoś był w tym sanatorium Pod Tężniami? Jak tam jest? Pozdrawiam i życzę wszystkim dobrych miejsc do odpoczynku
Gratulacje. Moja tesciowa byla w tym sanatorim w listopadzie 2014 r., zawiozlysmy ja tam bo kobitka fertyczna ale to bylo jej pierwsze sanatorium i 79 wiosen.Zostalam tam z psiapsiula przez tydzien .Sanatorium jest spore, atmosfera na luzie zabiegi fajne,jedzonko wyjatkowo dobre jak na wikt sanatoryjny.Naprawde to czujesz sie tam jak na wczasach i to na calkiem dobrym poziomie.Miejscowosc urokliwa i jest gdzie pobalowac czyli baletoterapia, nik sie nie czepia .Cisza nocna to tylko wtedy gdy zbyt mocno szaleja, jak nasi sasiedzi o godz 03,wtedy pielegniarka grzecznie przepraszajac poprosila o cisze.Jeszcze raz Ci gratuluje i zycze udanego pobytu.Pozdro Ela