Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
syrenka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2009 17:53
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękowano: 1 raz

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: syrenka »

Tydzień zakończyłam z numerkiem 330 .... :)
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: alapa »

ibizka wielkopolska pisze:Alapa mi też jest przykro. Będziemy się wspierać w oczekiwaniu :D
Dziękuję, że jesteś ze mną. Super, że są wspaniali ludzi i od razu robi się "cieplej". Miłego popołudnia :P
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

bozena1005 pisze:Witam wszystkich :) Długo nie pisałam , przypomnę ,że skierowanie z reumatologii składałam w lutym 2014, czas oczekiwania do 18- tu miesięcy. W tym tygodniu przy nr.800 dostałam Inowrocław w terminie od 24. 06 do 15. 07. Mam nadzieję, że nie zawiodę się.czy ktoś był w tym sanatorium Pod Tężniami? Jak tam jest? Pozdrawiam i życzę wszystkim dobrych miejsc do odpoczynku :)
Gratulacje. Moja tesciowa byla w tym sanatorim w listopadzie 2014 r., zawiozlysmy ja tam bo kobitka fertyczna ale to bylo jej pierwsze sanatorium i 79 wiosen.Zostalam tam z psiapsiula przez tydzien .Sanatorium jest spore, atmosfera na luzie zabiegi fajne,jedzonko wyjatkowo dobre jak na wikt sanatoryjny.Naprawde to czujesz sie tam jak na wczasach i to na calkiem dobrym poziomie.Miejscowosc urokliwa i jest gdzie pobalowac czyli baletoterapia, nik sie nie czepia .Cisza nocna to tylko wtedy gdy zbyt mocno szaleja, jak nasi sasiedzi o godz 03,wtedy pielegniarka grzecznie przepraszajac poprosila o cisze.Jeszcze raz Ci gratuluje i zycze udanego pobytu.Pozdro Ela :) :kwiat: :) :kwiat:
Awatar użytkownika