Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No właśnie. Czy Ktoś zna powód tak błyskawicznie zmniejszającej się kolejki?
Kolega ostatnio zawiózł na Traugutta 55 wniosek do sanatorium i pani z DO NFZ poinformowało Go, że na rozpatrzenie wniosku - okres oczekiwania to do 2 miesięcy a okres oczekiwania na sanatorium to 19 miesięcy.
czyli to co spada teraz to już po nowym roku....jeżeli nie to przy takim tempie wyjazd w okolicach listopada. Byłam już na przełomie listopada i grudnia w Ustroniu, bardzo mi się podobało.
Dziękuję za podpowiedź. Wczoraj w mojej kolejne spadło dokładnie 752, w takim tempie spadania lada moment dostane informację, chociaż jak widać termin może być odległy. Mój numer dziś to 13564.
Chociaż pamiętam,ze poprzednim razem dostałam informacje latem a wyjazd 15 listopada. W każdym razie ciesze się, że coś się ruszyło:)
Czy może Ktoś potwierdzić, że Dolnośląski Oddział NFZ rozdysponował już wszystkie skierowania do końca bieżącego roku. Czy Ktoś otrzymał przydział po październiku?