Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
aw21 jak tam spożycie wzrosło cisza.Udałem się na spacer i byłem prz twojm sanatorium,cisza ani widu ani słychu,jak tam tańce.Jacek milczy pewnie buty przymierza ,aby niepiły.Zabrałeś kapelusz,kot w butach no i w kapeluszu obowiązkowo.Dzewczyny się zaszył.
Matylda to ty nie na fayfah w Krakowiaku,tyle ludz że palca niema gdze wsadzić.Przed chwilą, byłem,z kolegą,poszedł w dresach i go niewpuścili Jultro uderzacie gdześ napewno śnieg jest więc i sanki polecą ,kolega wporządku literek poleciał,pozdrawiam,organizujecie coś dzwonicie podałem numer tel.