Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
darek_77
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 13 mar 2019 15:10
Oddział NFZ: Opolski

Re: Centrum rehabilitacyjno - medyczne Wellnes Grębiszew

Post autor: darek_77 »

Powiem Ci tak pika. Są na świecie ludzie i taborety. A na głupotę to jeszcze lekarstwa nie wynaleźli. Jakoś na razie nie mam tutaj z niczym trudności. Wczoraj poprosiłem na recepcji o leżak (widziałem jeden w zaułku korytarza) i dostałem bez niczego. Teraz sobie piję kawę na słoneczku i zażywam naturalnej witaminy D ha ha..
pika
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 mar 2019 20:24

Post autor: pika »

Tak jak pisałam wcześniej może zmieniło sie coś po interwencji ZUSu... w takim razie udanego turnusu i oby się wam nic nie zmieniło na gorsze
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Darek , Twoja elokwencja jest godna podziwu. Musisz jednak przyjąć do wiadomości , że na forum tępimy przejawy agresji, tej słownej także , Twoje użyte określenie do Piki jest obraźliwe.
Forum jak wiesz ma za zadanie pomoc dla osób , które wybierają się na kuracje sanatoryjne. Każda ocena ośrodka jest na wagę złota , niestety są one różne wszystko zależy czego się spodziewamy , a co zastajemy.
Ocena Grębiszewa nie wzięła się z sufitu, tam ludzie byli i dzielili się swoją wiedzą i nie ma za co ich potępiać natomiast można i należy polemizować . Piszesz , że jesteś w tej chwili na kuracji i jest ok . No to chwała , że warunki się poprawiają i o to chodzi. Wszyscy wiemy o tym , że dobre oceny rozchodzą się szybko , a złe jeszcze szybciej i nawet "kneblowanie ust" nie pomoże .
Po skończonym turnusie opisz nam proszę jak to jest w tym Grębiszewie , jakie warunki, jakie zabiegi , jakie jedzenie, jakie możliwości spędzenia czasu po zabiegach (wszak to nie zakład zamknięty) - czekamy

pozdrawiam i dobrej kuracji :)
darek_77
Kuracjusz
Kuracjusz

Przepraszam bardzo jeśli kogoś obraziłem. Moje słowa nie były skierowane do piki ale ogólnie. Ludzie są różni i charaktery też. Dla przykładu jedną Pani czepia się że wszędzie jest brudno a sama chodzi i zostawia to i tamto po kątach. Jeszcze raz gorąco przepraszam.
Tomek79
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2018 09:50
Oddział NFZ: Śląski

Post autor: Tomek79 »

Witam. Od 26 maja będę sie rechabilitował w tym osrodku. Prosze o opinie jakie są tam warunki. Czy są jakieś atrakcje i jak podchodzi obsługa do osób tam przebywających. Pozdrawiam
darek_77
Kuracjusz
Kuracjusz

Poczytaj trochę na forum to sam wyciagniesz wnioski. Obsługa raczej czasu wolnego Ci nie zoorganizuje. Wszystko zależy od ekipy. W poniedziałek rozpoczynam turniej w ping ponga którego o dziwo mamy za darmo. Tak samo jak piłkarzyki i bilard ,który jest trochę zdewastowany. O rehabilitacji napiszę szerzej na weekend. Dzisiejszy obiad to jarzynowa trochę mało przyprawiona ale sól i pieprz na każdym stole. Drugie danie to ryba bo dziś piątek :D. Poniżej zdjęcie.
Załączniki
20190412_130847.jpg
20190412_130847.jpg (25.47 KiB) Przejrzano 693 razy
darek_77
Kuracjusz
Kuracjusz

Tak dla zainteresowanych to przesyłam listę zabiegów. Moim zdaniem jest bardzo bogata. Chodzi się na zabiegi i zbiera podpisy.
20190412_144619.jpg
20190412_144630.jpg
20190412_144630.jpg (20.72 KiB) Przejrzano 680 razy
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Gratuluję odwagi w publikowaniu takich drażliwych i poufnych informacji jak menu lub spis zabiegów ;)
Zapewne nie jesteś tam anonimowy, więc wiesz czym ryzykujesz :lol:
A już miałem chęć aby Was tam odwiedzić i zrobić dyskotekę :D
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

darek_77 pisze: 12 kwie 2019 14:49 ...Chodzi się na zabiegi i zbiera podpisy.
Weź nie gadaj...Naprawdę?! :o :shock:
A i z tym kinem to uważaj, bo na publiczne rozpowszechnianie filmów bez wykupionej licencji jest paragraf
darek_77 pisze: 11 kwie 2019 19:46 Będzie dobrze. Dziś zaproponowałem że otwieram kino kuracjusza. Codziennie o godz. 20 w sali słonecznej wyswietlam film na projektorze. Trzeba sobie jakoś czas zagospodarować.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

violet58 dobrze dobrze odpisałeś ;)
Zablokowany