Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: Jutrzenka Wieniec Zdrój subiektywnie

Post autor: jaga167 »

Dani, jest bez zmian, czyli wg mnie dobrze. Ja wrócę zadowolona. To jest zdecydowanie inny pobyt z powodu korony. Towarzysko calkowicie inny. Tańców tu nie ma. Jest karaoke i jeden koncert tygodniowo jakichś sanatoryjnych "artystów". Życie towarzyskie toczy się jedynie w miejscu wyznaczonym do palenia papierosów. 🙂. Można odpocząć i podleczyć się, czyli to co najważniejsze. Następnym razem chętnie pojechalabym do bardziej cywilizowanej miejscowości. Tu tylko las. Piękny ale jak chodzę z kijkami to wolałabym, zeby poza mną był w tym lesie ktoś jeszcze a jest pusto. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Jago , cieszę się , że odpisałaś :kwiat: . Odnośnie stwierdzenia , że ten pobyt jest zupełnie inny to po prostu masz porównanie a ja w ogóle , niestety . A gdzie ta palarnie ? Wiesz , chodzi mi o to żeby gdzieś spotkać jakiegoś ludzika :lol: :lol: . Skoro obostrzenia to pewnie nie ma wszystkich zabiegów typu inhalacje itd.... Obserwuję wiadomości i sprawdzam jaka jest sytuacja bo kto wie ? Wyjazd może nie dojść do skutku albo nagle zostać przerwany :shock: :( .
Kiedy kończy się Ci turnus ? Pozdrawiam serdecznie . :)
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

Jaga, w czasie pobytu w sanatorium zazdroszczę palącym. Oni po jednym dniu już się znają jak łyse konie,a my pozostali
dopiero po tygodniu do kogoś się uśmiechamy. Też chciałbym gdzieś do cywilizacji,mieszkamy w takim kącie, że wodociągu do tej pory nie ma,choć miasto
58-tysięczne. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Dani - tak jestem nadal w Wieńcu, wracam 18-go. Nie wiem co jeszcze Cię interesuje, pytaj to odpowiem. :kwiat:
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

P-siak uśmiechaj się częściej, a nie będziesz się musiał uczyć palenia :lol: , takich ludzi jest więcej którzy chcieliby się poznać, tylko dajcie sobie szansę, własnie przez uśmiech :lol:
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Andy - teraz nawet usmiech nie działa bo jest przykryty maseczką. 🙂
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

To albo przyłbicę zakładać, albo oczko puszczać ;)
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 259 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

... jeśli dostanie się dobre zabiegi , to i warto jechac , jesli nie , to do d..... z takim wyjazdem :evil: ... bo ani zabiegi , ani wycieczki , ani towarzystwo ... masakra :evil:
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

O to to Andy :lol: :lol: .
Jago dzięki za info , wychodzi na to , że Ty wyjeżdżasz a ja wjeżdżam :lol: . Miniemy się , chyba , że będę dzień wcześniej . Na dzień dzisiejszy już nic nie wiem , w cieniu 33 st. :shock: , z balkonu uciekałam szybciuśko :lol: :lol: .
Gieniu , masz rację ale może mimo pandemii troszkę mnie ,,naprawią " , zobaczymy .
Aha , zapomniałam - witajcie kochani , miłego popołudnia :kwiat: :serce: ;) .
p-siak
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 04 cze 2013 20:36
Podziękowano: 10 razy

Post autor: p-siak »

ANDY12345 pisze: 08 sie 2020 13:04 P-siak uśmiechaj się częściej, a nie będziesz się musiał uczyć palenia :lol: , takich ludzi jest więcej którzy chcieliby się poznać, tylko dajcie sobie szansę, własnie przez uśmiech :lol:
Dzięki kolego,niby wiem o tym, ale ta moja wrodzona nieśmiałość. Choć dwa ostatnie pobyty trochę lepiej. Pozdrawiam.
ODPOWIEDZ