Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Według Mnie jest prawdą,wszystko zależy od Nas samych do czego dążymy i czego chcemy w życiu nie patrząc na nic tymbardziej na przeszkody jakie są do pokonania
Witam Basia
Życie, to nie bajka. .....nie wszystko jest piekne i proste, nawet jak się bardzo kocha.....Trzeba patrzeć na wszystko. A to "wszystko" często nie pozwala miłości żyć swoim szczęśliwym życiem
"...a miłość to sen,kto kocha sercem ten cierpi duszą,tam gdzie jest miłość cierpienia być muszą"
Zawsze patrze na wszystko dookoła Mnie i wiem,że jest ktoś w oddali czekając na ten dzień,kiedy miłość zapuka do Naszych serc
Kiedyś na pewno pomoże gdy zobaczysz na niebie promyk słońca,który rozgrzeje Twą twarz niczym skromny pocałunek wiedząc,że wtenczas jest ktoś obok Ciebie
Miłego dnia