Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kochani . Ludzie w różnych postach piszą o wiele bardziej wulgarne,prowokujące teksty a minusa nie dostają tym bardziej dziwię się minusowi który otrzymała Koleżanka wyżej . jeśli nie podoba mi sie jakiś tekst czy post to nie nagradzam go plusem lub go ignoruję . kiedyś byłem za ustanowieniem minusa i pisałem o tym do Admina jednak nigdy nie dałem go choć nie które teksty zasługiwały na to . dziś wstydze się ,że występowałem o to gdyż więcej robi to nie dobrego jak pożytku na forum . można mnie ignorować i nie zauważać na forum ale trzeba mieć cywilną odwagę o tym powiedzieć . szanuję tu każdego choć zdarza się ,ze nie akceptuję tego co czasami piszą forumowicze zostawiam to jednak dla siebie . czasami w kulturalny sposób wyjaśniamy na PW. Nie ma tu w tekście Atiny nic złego wszak to cytat i nie byle kogo a samego Balzaca. Traktuje minusa jako pomyłkę Koleżanki . Zastanówmy się nad tym. Forum jest dla wszystkich i każdy ma prawo do cytatów czy mi się podobają czy nie . Pragnę dodać ,że nie pełnię roli sędziego ani nie mam moralnego prawa oceniać tu nikogo ale zwykła przyzwoitość mi to nakazuje abym się w tej kwestii wypowiedział. Pozdrawiam Wszystkich i miłego Weekendu
Sztani minusa nie otrzymała Atina tylko myśl Balzaca , najzwyczajniej w świecie nie zgadzam się z nią i tyle .
Dodam jeszcze , że ja akurat byłam przeciwna wszystkim wyróżnieniom jakie pojawiały się na forum , również o tym pisałam.
Ostatnio zmieniony 16 sty 2015 13:41 przez margot, łącznie zmieniany 1 raz.
to trzeba to oficjalnie było Margotko napisać bo ukarałaś nie Balzaca a Atinę .Masz prawo sie nie zgadzać i ja to szanuję .
Kowal zawinił a Cygana powiesili .
Sztani nikt nie motywuje swoich decyzji więc nie rozumiem dlaczego akurat ja miałam to zrobić
ale wywołana do tablicy przez Ciebie zrobiłam to - czekamy na kolejne
Następnym razem umotywuję swoją decyzję możesz być pewny
Margotko nie pełnię roli nauczyciela ,Moralnego Autorytetu ani Guru tego forum . po prostu zrobilo mi sie przykro ,że dwie osoby zasłużone na forum dają jedna drugiej minusa . nie ma tu drugiego dna.
Sztani jest więcej osób dających minusy nie komentując i zdziwiłam się lekko dlaczego tylko ja zostałam skarcona przez Ciebie
Sztani obiecuję poprawę czasami mi się to udaje