Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Bardzo nocne Lądeckie marki ślą moc serdeczności.Ja kursowałam między 'Zdrojową" a "Golden Cup"gdzie leciał mecz na żywo.Emocje sięgały zenitu i tu i tu.
principiante pisze:wszyscy świętują wygraną i ja też będę świętować.....w łóżkowicach górnych
Dobranoc spokojnej nocy
Jasny Kiciuś ,Princi gdybym wiedział że jesteś w....Łyszkowicach to podjechałbym przynajmniej się przywitać a tak to chyba już za późno a poza tym zaliczyłem znieczulenie po zastrzykach w bardzo miłym towarzystwie Południowca i już nie mam kierowcy,teraz pora uczcić ten finał Naszych Wspaniałych chłopaków
Jestem zakręcony zapomniałem podziękować za pozdrowienia z Lądka-dziękuję,Pozdrawiam i niezmiennie dobrej zabawy życzę uważajcie z tą balangą w Zdrojowej żebyście nie wpadli do....Piekiełka