Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Jestem już w domciu...wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej Śmieją się ze mnie moi domownicy, że z odwyku wróciłam, bo pierwsze co zrobiłam, to wystawiłam teściową z kuchni i zrobiłam obiad Jak dobrze....he he he
W Kołobrzegu było super, tylko ta brzydka pogoda powodowała, że leżąc, słyszałam jak się moje ciało rozkłada z lenistwa. Niestety w Medikurze nie było możliwości rozrywki, typu bilard itp.
Mam nadzieję, że wrócę tam jeszcze kiedyś