Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Basiu-ja w przeciwieństwie do prezesa nie dzielę ludzi na 1 i 2 kategorię,a co do lepszej zmiany-to nie wiem co Masz na myśli,bo mnie to się nieciekawie kojarzy,zawsze polegałem na własnej ocenie i nie sugerowałem się innymi-opinią o mnie też nie za bardzo się przejmuję-bo już taki jestem zimny....drrań
Ostatnio zmieniony 21 mar 2017 21:58 przez andrzej1955, łącznie zmieniany 1 raz.
Prawdziwe Dobre Zmiany są zawsze mile widziane-zwłaszcza na ...WIOSNĘ bo....Dziewczyny bądźcie dla nas dobre na....wiosnę...już nie pamiętam jak to leciało,bo to było tyle lat......temu
Włączyłem sobie nieodżałowanego W.Młynarskiego z tymi ...Dziewczynami z 68 roku i dalej aktualne Basiu-nie wiem co Ci doradzić w sprawie tego....instruktora-bo tak niespodziewanie ta chęć na Ciebie spadła