Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
roman00 pisze:Turnus czas zacząć, zdrowie dopisuje, rzeczy poznoszone na stół do masażu: to z suszarni,to z deski do prasowania, to z szaf, rzeczy na basen
i rzeczy sportowe, buty na zmianę, kosmetyki i coś jeszcze zapomniałem
Pozdrawiam kuracjuszki beataa i ededi12
Ps. zapomniałem o rowerach
Weź kilka wieszaków bo ......... porteczki będą pomięte
Nie no tak poważnie to ubogo z wieszakami w sanatoryjnych szafach warto kilka zabrać.
roman00 pisze:Turnus czas zacząć, zdrowie dopisuje, rzeczy poznoszone na stół do masażu: to z suszarni,to z deski do prasowania, to z szaf, rzeczy na basen
i rzeczy sportowe, buty na zmianę, kosmetyki i coś jeszcze zapomniałem
Pozdrawiam kuracjuszki beataa i ededi12
Ps. zapomniałem o rowerach
Nie no tak poważnie to ubogo z wieszakami w sanatoryjnych szafach warto kilka zabrać.
Słuszna uwaga
W przeciwnym wypadku było by prasowanie i kombinowanie
roman00 pisze:
Słuszna uwaga
W przeciwnym wypadku było by prasowanie i kombinowanie
A zapewne, tam tylko jedno żelazko na całe sanatorium
I co na balety taki pomięty ............przecież nie wypada
roman00 pisze:Czyli dla mnie pozostała lodowka:) ok mam turystyczną biore żelazko? Pod warunkiem ze trafimy na siebie:)
Bierzemy jeszcze nici i igiełki bo ........... różnie to bywa
Jakżeż można tam na siebie nie trafić Romanie Zapomniałeś że Beatą będziemy 4go widać wszystkich chlebem i wodą
I sądzisz że będzie więcej takich zołz na rowerkach jak My dwie Uwierz że takie jak my dwie zołzy to w całej Szczawnicy nie znajdziesz
roman00 pisze:Czyli dla mnie pozostała lodowka:) ok mam turystyczną biore żelazko? Pod warunkiem ze trafimy na siebie:)
Bierzemy jeszcze nici i igiełki bo ........... różnie to bywa
Jakżeż można tam na siebie nie trafić Romanie Zapomniałeś że Beatą będziemy 4go widać wszystkich chlebem i wodą
I sądzisz że będzie więcej takich zołz na rowerkach jak My dwie Uwierz że takie jak my dwie zołzy to w całej Szczawnicy nie znajdziesz
Igiełki i nici rzecz ważna W razie gdyby wygniecione porcięta jeszcze się rozpruły ...strach pomyśleć
Igły i nici pozostawiam Damom:) moje porcieta sa cale i takie pozostaną. Plany tez mi sie zmieniły jade 4 maja autem w 4 osoby. Wiec witanie chlebem i woda odpadnie Wam