Bo miłość powinna dawać nam powera i sprawiać że każdy kolejny dzień jest piękniejszy od poprzedniego,to dzięki niej w naszym sercu ciągle wiosna,to dzięki niej każda wybrana przez nas droga wydaje się prosta.....
MIŁOŚĆ ...
Re: MIŁOŚĆ ...
Bo miłość powinna dawać nam powera i sprawiać że każdy kolejny dzień jest piękniejszy od poprzedniego,to dzięki niej w naszym sercu ciągle wiosna,to dzięki niej każda wybrana przez nas droga wydaje się prosta.....
- Alek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 lip 2014 09:30
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 10
Jedno ciało,a spraw wiele,pozwól Mi siebie kochać myśląc,że to jest miłość,która połączyła Nas w jedno wielkie serce
-
forumowicz
Nie obiecuję ci wiele...
Bo tyle prawie co nic...
Najwyżej wiosenną zieleń...
I pogodne dni...
Najwyżej uśmiech na twarzy...
I dłoń w potrzebie...
Nie obiecuję ci wiele...
Bo tylko po prostu siebie.
[ Bolesław Leśmian ]
- malgorzatas
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lis 2013 14:16
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
a nadzieja nie ma końca,
a wiara nie zna granic.
Tylko wiedza i niewiedza
skrępowane są czasem granicami.”
Gunter Grass
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
Franz Kafka "Listy do Mileny"
- teresa63
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 31 lip 2014 18:49
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 4
- z prawda wspol weseli sie- to czystosc trwa w jej blasku
Bog w swym milosierdziu- ktore jest bez miary
- ciagle nam rozdaje ,,, roznorakie dary
Jednak wsrod nam danych lask- ktore Bog nam zsyla
- Najwieksza jest "milosc" ta ktora nie przemija
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Lecz kiedy wszystkie dzieci były już urządzone, kobieta straciła swój zwykły uśmiech, stawała się coraz bardziej wątła i blada. Nie mogła już jeść i w krótkim czasie przestała podnosić się z łóżka. Zmartwiony mąż umieścił ją w szpitalu. Lecz chociaż u jej wezgłowia zbierali się najlepsi lekarze i specjaliści, żadnemu z nich nie udało się określić, na co zachorowała kobieta. Potrząsali tylko głowami. Ostatni lekarz poprosił na stronę męża i rzekł:
- Ośmieliłbym się powiedzieć, że po prostu... pańska żona nie chce już dłużej żyć...
Mężczyzna w milczeniu usiadł przy łóżku żony i ujął ją za rękę. Była to mała, drobna rączka, która zupełnie ginęła w potężnej dłoni mężczyzny. Potem rzekł zdecydowanie swym donośnym głosem:
- Ty nie umrzesz!
- Dlaczego? - zapytała kobieta lekko wzdychając.
- Ponieważ ja cię potrzebuję!
- To dlaczego wcześniej mi o tym nie powiedziałeś?
Od tej chwili stan zdrowia kobiety zaczął się szybko poprawiać. Dzisiaj czuje się doskonale. A lekarze i znani specjaliści nadal zadają sobie pytanie, jaka choroba ją dotknęła i cóż za wspaniałe lekarstwo uzdrowiło ją w tak krótkim czasie."
Bruno Ferrero
Nigdy nie czekaj do jutra, by powiedzieć komuś, że go kochasz. Uczyń to dzisiaj. Nie myśl: "Moja mama, moje dzieci, moja żona lub mąż doskonale o tym wiedzą". Miłość to życie. Istnieje kraina umarłych i kraina żywych. Tym, co je różni, jest miłość...
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5