Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Kolejka do sanatorium na 2015 rok

Post autor: Ramona2 »

Senma życzę Ci miłego pobytu w tak pięknym miejscu.
Pozdrawiam
marta15361
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2013 07:07
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: marta15361 »

Jak mozna sie dowiedziec z ktorego moesiaca sa rozpatrywane wnioski o senatorium?? Ja prosilam o rymanow zdroj zimowit bo bylam 2 lata temu w nim i bylo super ale teraz dali mi przydzial na senatorium to pewnie o zimowicie moge zapomniec prawda ?
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: alapa »

Mój czas stania w kolejce dobiegł końca. Dostałam przydział ale jaki? Wieniec Zdój totalna porażka. Prawdopodobnie zrezygnuję jeśli nie uda się zamienić miejscowości. Dziękuję za mile spędzony czas
Awatar użytkownika
beab
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 10:23

Post autor: beab »

Witam
Dawno mnie tu nie było wchodzę na przeglądarkę i mam już 15 .... :)
I myślę czy w ten roczek załapię się na rehabilitację:)
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

alapa pisze:Mój czas stania w kolejce dobiegł końca. Dostałam przydział ale jaki? Wieniec Zdój totalna porażka. Prawdopodobnie zrezygnuję jeśli nie uda się zamienić miejscowości. Dziękuję za mile spędzony czas
Alapa :kwiat: , jeśli nie uda się Tobie zmienić miejscowości, nie rezygnuj, a nuż dopiszą zabiegi i super towarzystwo, śpiew ptaków w lesie, urocza nuta zapachów, szukaj pozytywów tam, gdzie widzisz same negatywy.Znam przypadki, że po przydziale był płacz, a po pobycie podziękowania dla Stwórcy, że się przyjechało właśnie tu i teraz. :lol: :lol: :lol:
alapa
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 lip 2012 17:43

Post autor: alapa »

Masz rację ale po przeczytaniu opinii na temat uzdrowiska wiecej jest na nie. Nie będę się stresować.
emi13214
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lis 2012 20:06
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: emi13214 »

Jak ja dostanę przydział nie po mojej myśli to też oddam, bo jak już pojadę to odwrotu nie ma.
Na razie jeszcze czekam.
Dzisiaj spadło 50 numerków.
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

witajcie ,dzień kończę z numerem 1078,juz za chwileczkę ,już za momencik..... :lol: :lol: :lol: to zaglądanie w przeglądarke jest juz chyba uzależnieniem hi,hi :twisted:
Alapa,nie rezygnuj,choćbym dostała przydział do mysiej norki nie zrezygnowałabym za Chiny.Tam gdzie są ludzie, tam zawsze może być fajnie i z korzyścią dla naszych często już wysłużonych ciał.Pomyśl,że i tak jestes górą bo jedziesz latem.
Senma byłam w Ustroniu w Rosomaku,to najwyżej położone sanat.,poza Belwederem oczywiście 4 lata temu ,było fantastycznie ,ale o Równicy to właściwie krążyły legendy.... ;)
W Zimowicie w Rymanowie Zdroju też byłam ,pokój miałam zakratowany(wcześniej był tam szpital dla dzieci,stąd te kraty)za oknem drugi budynek i do tego marzec ,wystrój to wczesny PRL,ale zabiegi były dobrze dobrane ,ludzie też fajni,lasów mnóstwo,skrzyknęliśmy się grupą i łaziliśmy po zabiegach po lasach,był z nami nawet zawodowy leśniczy,który nam ciekawie i z pasją o lasach opowiadał ,tak że jak nastawiamy się na sanatorium pozytywnie to zawsze będzie to pobyt z korzyścią dla nas.Pozdrawiam z pewna dozą niepewności,gdzie tym razem mnie los rzuci. ;)
Awatar użytkownika
Zbigniew- I
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sie 2013 12:53
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: Zbigniew- I »

Alapa, :kwiat: Emi :kwiat: ,ja kocham góry a raz dostałem Horyniec Zdrój, pokrętnymi ścieżkami udało mi się zamienić na wymarzone Cieplice. Ostatnio dostałem Polańczyk, 60 km. od Bieszczad wysokich, pojechałem, było wspaniale, po Bieszczadach chodziłem do woli, wszystko da się zorganizować, grunt to dobre towarzystwo :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sisi malopolska
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2013 22:09
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: sisi malopolska »

popieram Zbigniewa,w Polańczyku też byłam i jak zawsze było super,w Amerpolu, chyba tak się nazywało ,też w marcu. :)
Zablokowany