Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam nie wiem czy ja nie zachowałem się jak ...gbur bo chyba nie pożegnałem się ze Wszystkimi mam nadzieję że to incydentalne zachowanie zostanie mi....odpuszczone i...wybaczone Buziole
jeżeli miły starszy pan z Niemiec nie zamieszał mocno w moich wspomnieniach ......to coś pamiętam o układaniu wszystkich do snu i coś jakby o kołysance
Dobry Wieczór choć nie powinienem tak zaczynać-BRRR-zimocha się zrobiła i trzeba było Tureckiego pogonić żeby.....napalił naczytałem się dzisiaj i jak jestem taki naczytany to okazuje się że na forum Dżentelmena-Chama.........mamy jakaż to skarbnica osobliwości to forum