Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
##
Kokon samotni nie jest bezpiecznym miejscem , on pochłania myśli, żywi się strachem i złością.
Ilekroć uśmiechniesz się do siebie , to te niteczki będą pękać i z "robala" przemienisz się w Pazia Królowej .
Być może lepiej dla nich, że dotrą do granic i zrozumieją jak ważne jest, aby się odważyć, by rozmawiać z nieznajomymi,
by nauczyć się gdzie można spotkać ludzi, aby unikać wracania do domu z zamiarem oglądania telewizji lub czytania książki - jeżeli tak nie zrobią,
przestaną dostrzegać jakie życie ma znaczenie, samotność stanie się wadą, a długa droga powrotna do obcowania z innymi ludźmi nie zostanie nigdy odnaleziona.
- Paulo Coelho
Samotności doświadczam nie dlatego, że chcę być samotna tylko w wyniku sytuacji która mnie spotkała.
Właśnie w taki dzień jak dziś, który jest dla mnie ważny, czuję się samotna.
Ramona2 pisze:Samotności doświadczam nie dlatego, że chcę być samotna tylko w wyniku sytuacji która mnie spotkała.
Właśnie w taki dzień jak dziś, który jest dla mnie ważny, czuję się samotna.
Mam pytanie . Cy robisz cos aby nie byc samotna.SAMO SIE to tylko sie potluklo.Nasze szczescie nasz stan ducha to budujemy sami .Na tacy nikt ci Druha nie poda.Nawet nie widzisz ze sa wokol cibie serdeczni ludzie- a forum
Samotność nie ma nic wspólnego z brakiem towarzystwa - Erich Maria Remarque
Ja mam duże grono znajomych, dużą rodzinę, kilku prawdziwych przyjaciół,
a jednak czuję się samotny,szczególnie w sobotnie wieczory.