POMORSKI NFZ -kolejka itp
-
krychna
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 06 lut 2016 17:01
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękowano: 12 razy
Re: POMORSKI NFZ -kolejka itp
Pozdrawiam oczekujących może wam się poszczęści i dostaniecie wymarzone miejsca.
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Wieniec Zdrój ma bardzo dobrą bazę zabiegową
Ysy był ostatnio z naszego NFZ.
Święta bez garów
Czekałaś 20 m-cy tak ?
Będzie fajnie.
-
dorotka65
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 sty 2018 18:33
- Staż sanatoryjny: 6
-
Gość
Witaj Krychna.krychna pisze: 17 lut 2020 09:31 Dostałam przydział do Wieniec zdrójod 5 -26 kwietnia. Jestem zawiedziona tym miejscem ale coż nie mam wyboru.
Pozdrawiam oczekujących może wam się poszczęści i dostaniecie wymarzone miejsca.
Nie smutaj że masz Wieniec. Pytaj o co chcesz, odpowiem na każde Twoje pytanie. W sumie nie jest źle. Tyle tylko że w lesie, a jak lubisz naturę to bajka. Byłaś już tam kiedyś? Pozdrawiam
Bo bym zapomniał: jedziesz z NFZ czy z ZUS
-
krychna
- Super Kuracjusz

Dorotko nie mogę dzwoić po zwroty bo mam w połowie marca ważną sprawę do załatwienia więc musze być w miejscu zamieszkania.Nie będę kombinować .dorotka65 pisze: 17 lut 2020 11:37 Krychna szukaj pozytywów z przydziału,albo dzwoń do NFZ i bierz jakiś zwrot jak zrobił to Daniel.Powodzenia![]()
-
krychna
- Super Kuracjusz

Jade z NFZ nigdy nie byłam w tamtych rejonach.Co do lasu to lubię łazikować wiec to nie problem trochę żle ze nic poza sanatorium niema co tam robić wieczorami .Gdzie kwaterują zNFZ kuracjuszy bo wyczytałam ze jest z 5 nazw budynków i ta stołowka, w tych długich kolejkach mnie przeraza,wiadome ze krewetek nie będą serwować i z tym się liczę że będę musiała cos sobie dokupić ale dla mnie nie problem.Chciałabym jedynkę ewentualnie dwójke, ale nie można rezerwować .ysy1 pisze: 17 lut 2020 12:24Witaj Krychna.krychna pisze: 17 lut 2020 09:31 Dostałam przydział do Wieniec zdrójod 5 -26 kwietnia. Jestem zawiedziona tym miejscem ale coż nie mam wyboru.
Nie smutaj że masz Wieniec. Pytaj o co chcesz, odpowiem na każde Twoje pytanie. W sumie nie jest źle. Tyle tylko że w lesie, a jak lubisz naturę to bajka. Byłaś już tam kiedyś? Pozdrawiam
Bo bym zapomniał: jedziesz z NFZ czy z ZUS![]()
![]()
- BarbaraG
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 19 sie 2018 12:24
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 40 razy
- Podziękowano: 24 razy
Słyszałam właśnie, że tam mają swietną bazę zabiegową. Większosc ludzi chwali to sanatorium. Wiem, my wolimy górykrychna pisze: 17 lut 2020 09:31 Dostałam przydział do Wieniec zdrójod 5 -26 kwietnia. Jestem zawiedziona tym miejscem ale coż nie mam wyboru.
-
krychna
- Super Kuracjusz