Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W kolejce się melduje miło wszystkich pozdrawiam
Licznik pokazuje lepie pojedziemy szybciej nareszcie
Rehabilitacja szpital uzdrowiskowy tak napisali będzie w 2016 .
Czas okaże gdzie pojadę będzie
Czekam z Wami pędzę dalej
Witam serdecznie.
Powoli, baaardzo powoli , toczę do przodu . Zaspy niewielkie , ale jakieś trudności nie pozwalają nabrać tempa.... Na chwilę obecną....21500.
Cieplutko pozdrawiam.
U mnie wciąż na liczniku 45 tysięcy
I to sprawdzanie coraz bardziej mnie męczy
Chciałabym żeby jesień już była
I z małżem Princi do wód by ruszyła
Jednak z drugiej strony współtowarzysze podróży
Czas z Wami spędzony wcale się nie dłuży
Oczekujących serdecznie pozdrawiam .......zmykam i jak zawsze całusa zostawiam [ obrazek zewnętrzny ]
Moje koleżanki kolejkowe, jeszcze ja tu w tej kolejce cichutko czekam. Dziś mam numerek ok.24.500 . Z tego co mam napisane przez NFZ czas oczekiwania 26 miesięcy ( czekam od czerwca 2014r.). Pozdrawiam.
Witam Wiozi jesteś przede mną w kolejce ja też czekam od czerwca Mam numer 25338 ,a kolejkę zajęłam 30 czerwca Czy Ty też nie masz jeszcze weryfikacji ?
Medi, ja 5 dni przed Tobą ustawiłam się w kolejce do przydziału kuracji, weryfikacji jeszcze nie mam, pewnie bliżej wyjazdu będziemy obie ją miały. Na razie zimno, to siedzę cicho, ostatnio byłam przełom lutego/marca, więc trym razem może będzie bardziej przyjazna pora roku. Na prywatną kurację zawsze wyjeżdżam marzec lub kwiecień, bo to taniej. Pozdrawiam Ciebie i pozostałych kolejkowiczów również, zarówno tych, co już prawie na walizkach i tych z dłuższym terminem oczekiwania.