Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witaj, dzięki za odzew, tańce przejdą ale karty toja nie mam pojęcia ... czy mam szansę na 1-kę z ZUs... o której powinnam być.... mam 400 km do pokonania...pomóż mi dotrzeć, jak dojadę będę szukała kontaktu z Tobą , co powinnam napewno z sobą wziąć ... nigdy nie byłam w tamtych rejonach, pozdrawiam
Ja to dopiero jestem wystraszona jak zając w kapuście.Jadę pierwszy raz.Jestem właśnie na etapie pakowania wszystkiego i niczego =). Jak dotrę (będę w piątek 24.06.2016r.) to Pani poszukam(malinazolsztyna).Karty jak znajdę to wezmę,chyba że zabrać gry planszowe? Naprawdę mam stres =(.
Witam. Potrzebne wygodne buty do tańca i do chodzenia, bo jest gdzie Akcesoria do opalania i od komarów. oraz dobry humor. . Byłam tam 2 lata temu, teraz oczekuję na przydział . Oby był fajny , bo obawiałam się Gołdapi , a było super Pozdrawiam
To jest mala miejscowosc.Mmaria, na bank nie zabladzisz, wszedzie sa kierunkowskazy.Kieruj sie na teznie.Przyjechac mozesz juz po 12, o pokoju 1 osobowym nie moge nic powiedziec, sama chcialam taki dostac i sie nie udalo.
AQQQ ty sie przestan nakrecac, tu jeszcze nikogo nie zamordowali zostaw ten stres w cholere a za to wez ze soba dobry humor.Nie zapomnij zabrac luzny stroj do cwiczen i (jesli masz) kijki do marszu to bedziemy popylac do tezni.Zapowiadaja upaly
Jadę na turnus 28.11 - 21.12.2016 r. Zabieram z sobą sprzęt narciarski, zmieszczę w samochodzie sympatyczną osobę, która pojeździ za mną na Pieknej Górze..Wyjeżdzam z okolic Trójmiasta .....[email].pl
malinazolsztyna pisze:Witaj Beatko
Nie jest tak zle jak myslisz.Nad jezioro to pewnie nie pojdziesz bo ciemno,po lesie tez bym nie radzila bo mozesz nadziac sie na dzika ale reszta :tz droga do Goldapi i do tezni jest ladnie oswietlona z laweczkami na ktorych mozna odpoczac.Teznie tez sa oswietlone a grota solna jest otwarta do wieczora.Dokladnie nie pamieta ale chyba do 20.
Jesli masz jakies pytania to pisz,bede tam za 2 tyg i wszystko sprawdze.
Witaj malinazolsztyna
Jak tam odpoczywasz?
Masz piekną pogodę - gratuluję.
Ja niestety będę miała parędziesiąt stopni mniej (listopad )
Mam następne pytanie do Ciebie
będę poszukiwała dobrego masażysty?
chciałabym co drugi dzień robić masaż limfatyczny,
Czy na miejscu, czy kuracjuszki szukają po za Witalem?
barbeciar pisze:
Mam następne pytanie do Ciebie
będę poszukiwała dobrego masażysty?
chciałabym co drugi dzień robić masaż limfatyczny,
Czy na miejscu, czy kuracjuszki szukają po za Witalem?
Beatko, moja siostra chodzi na taki masaz, info naPW
Pogoda jest cudna, jednej chmurki na niebie nie ma, upal wsciekly, zaraz idziemy do tezni.