Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mięta pierzowa
Mięta pieprzowa to jedna z najstarszych roślin leczniczych.
Proponuje na te wszystkie pysznosci miete pieprzową z odrobinka kopru...daje glowe ze wszystkie dolegliwosci zgina
Selene pisze:Portalowe menu w dniu dzisiejszym: śniadanie - pączki z nadzieniem wszelakim drugie śniadanie - faworki od Eluuni i Biedronki na poprawę trawienia - wino od Małgosis obiad - kapuśniak od Margot do popicia Łącka od Jawy a na zakąskę ogórki od... Goorki podwieczorek - śledzie od Małgosi s
To ja się pytam co będzie na kolację Bo chciałbym powiedzieć: "Już w porządku mój żołądku"
Selene, nie tak pałaszuje, tylko 7 wcisnąłem w siebie tym razem. O jeden mniej niż rok temu. Czyli ku młodości nie idzie
A komu z Was udało się pobić rekord? Tylko nie liczą się te mini pączki - kuleczki
administrator pisze:Selene, nie tak pałaszuje, tylko 7 wcisnąłem w siebie tym razem. O jeden mniej niż rok temu. Czyli ku młodości nie idzie
A komu z Was udało się pobić rekord? Tylko nie liczą się te mini pączki - kuleczki
Witaj Adminie która z kobiet sie przyzna ile zjadla chyba zadna mysle ze 2 paczki to byla gora w dniu wczorajszym...a u Panow no trzy sztuki..kazdy sie napatrzyl i na tym sie skończylo Ale gratuluje wyniku ale faktycznie byl o jeden mniej jak w zeszlym roku...ale chyba w tym roku byly bardziej większe i tutaj jest ta róznica