Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jawa zgadzam się z Tobą w 100 a nawet w 200%. Znajomi z forum, oczywiście bardzo Was cenię, rodzina owszem jest, ale ona musi żyć swoim życiem, a nie moim. I najgorsze są sobotnie wieczory jak i niedziele.Bardzo bym chciała spotkać osobę z którą można było by miło spędzić czas, na początek wystarczyły by mi rozmowy, których mi bardzo brakuje. Wierzcie mi nie jest łatwo znaleźć.
Felice ja nie szukam na siłę, ale tak jak pisałam samotnej źle. Nie siedzę w domu, byłam teraz w sanatorium, spotkałam fajnych ludzi.Czas spędziłam bardzo miło, ale każdy pojechał do siebie i ciekawa jestem czy te kontakty przetrwają. Mam szczęście do poznawania fajnych ludzi, a jeżeli chodzi o mężczyzn to jakoś nie mam szczęścia
Samotność dzisiejszego człowieka
dotyczy nie tylko kategorii czasu,
ale też przestrzeni;
nie czuje on łączności
z innymi ludźmi i z przyrodą,
jest od nich odizolowany.
Czasem mimo że słońce świeci na niebie ....mimo że za oknem piękna pogoda ...to przychodzi taki dzień że wszystko nabiera szarego koloru ...wtedy nie potrafimy dostrzec innej urody ...bo gwiazdzista noc bijąca blaskiem pozbawiona jest zapachu Twej skóry ...bo nie ma takiego blasku jak blask Twoich oczu ...i choćbyśmy chcieli pokochać świat to bez tej drugiej osoby nie umiemy tego uczynić ...i nie umiemy tego nowego piękna poczuć ...zobaczyć ...ale życie mamy jedno i tylko od nas zależy co z nim zrobimy ...może warto poczuć na nowo i być
Samotność to są te 693 dni które mieliśmy spędzić razem, niestety nie było nam dane cieszyć się sobą, spędzać razem czas a nawet pomilczeć.
Są dni smutne ale i pojawiają się dni z uśmiechem na twarzy. Najgorszym dniem dla mnie jest poniedziałek, jest to dzień w którym odszedłeś tak nagle.
Mam fajnych przyjaciół z którymi mam nadzieję i przy ich wsparciu moje dni będą jeszcze radosne, choć bez Ciebie.