Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nika każdy powód jest dobry żeby nazbierało się więcej osób-jest się do kogo przytulić a zimocha na zewnątrz-i tak korzyści powinny być dwie-ta dla ciała i dla...ducha
Odrobiłem troszkę zaległości a teraz trzeba grzejniczki podpierać bo zrobiły się ciepłe nic to ,póki co zapowiadają jeszcze przyzwoite temperatury i może przyjdzie piękna Polska Jesień widzę że temat był aktywny prawie cały dzień
Witam, witam - ależ tu było rojno
Jak tylko weszłam na portal to od razu przykuło moją uwagę "Nocne gadanie" na pierwszej pozycji
Musiałam zajrzeć i zobaczyć co się takiego stało - a tu
Witam Panie temat zmienił się na prawie całodobowy i wielotematyczny-zaglądają celebryci,zwykli ludzie,a i coś z Parku jurajskiego się ....przyczłapało bo zimno i szuka gdzie by się tu.....przygrzać co do banknotu to tego nie znałem
Zimny nie zimny, ale z poczuciem humoru
Dziś Nocne gadanie faktycznie było całodziennym
No i znów muszę na karnego jeża bo wchodząc się nie przywitałam