....
Długo myślałem i nic nie wymyśliłem.
Ale tak samo się się pakuję.
Jeno w odwrotnym kierunku.
PS - Coś było o nadzwyczajnym gościu i się nie dopowiedziało.

W Narcyzie byłem 4 lata temu.ibizka wielkopolska pisze: 14 cze 2019 18:51No właśnie czytałam i myślę ,że nic się nie zmieniło. Cóż robić? Pozostaje szukać tylko pozytywówelaela50 pisze: 14 cze 2019 18:39 Witam w Narcyzie byłam 2 lata temu , zimny catering i pokoje lata 70, ale może się coś zmieniło. Na zabiegi trzeba po schodkach i z miasta pod górę. .........

berbla juz zaczynam sie za Ciebie denerwowacberbla65 pisze: 14 cze 2019 23:26 A ja czekam i czekamnadal bez skierowania
tydzień kończę z numerem 1436
pozdrawiam oczekujących
![]()

Parking jest , bardzo mały przy samym sanatorium otwierany na szlaban. Można było parkować na drogach dojazdowych (widać auto z okna jeśli masz je na czantorię), pomimo zakazu i tak ciężko było o miejsce , ale coś się zawsze znalazło.ibizka wielkopolska pisze: 15 cze 2019 18:44 Bandi pisz co jeszcze Ci się przypomni bo czuję,że muszę zbierać informacje aby nie byc zaskoczoną. Wiesz może co z parkingiem?

nie odstresowałabym sie poniewaz ,panicznie boje sie wody.nie pływam kajakami,statkami, jachtami itpberbla65 pisze: 15 cze 2019 22:54 Dzięki za ,,towarzyszenie w niedoli"jak się czeka 32 miesiące to 5-10 dni to już pikuś
dla odstresowania byłam dziś
na spływie kajakowym na rzece Mała Panew w Krupskim Mlynie - było superpolecam
pozdrawiam❤