Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jest skierowanie z prewencji do Daniela w Ustroniu . Wprawdzie pod koniec marca ale to już bliżej wiosny .
A od marca w Danielu startuje nowo wybudowany basen w Danielu oraz wyremontowane pokoje . Z tą Różą mam info z pierwszej ręki z ZUS Tomaszów Mazowiecki , że w 2018 brak Róży . Ale może inne w łódzkim dają nie wiem . Wiem , że miał być budowany basen w marcu 2018. Na pewno jest w ofercie Lądek Zdrój na 2018. Aha jeszcze jedno o czym warto bardzo miłe pracownice ZUS Tomaszów Maz. To tak na marginesie .
Jeśli ktoś był w Danielu niech się podzieli info. na temat Daniela. Pozdrawiam .
Sergio.. Ja byłam w Danielu.. Jest tu na forum trochę informacji o tym ośrodku.. Jeśli masz jakieś szczegółowe pytania to pisz... postaram się odpowiedzieć..