kolejka do sanatorium...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Re: kolejka do sanatorium...

Post autor: agat »

Witam
Reniaczek06 8-)
W każdym Oddziale NFZ jest inaczej, z każdą klasyfikacją schorzenia(reumatologia, ortopedia itd.) jest inaczej, ba nawet w każdym przypadku jest inaczej.
Moja koleżanka była jesienią w sanatorium gdy jej numer zszedł do 4600, ja dostałam sanatorium od 24-05-2012 z numerem 857 - to samo schorzenie.
Patrząc na Twój numer 1500 można wydedukować, że dostaniesz skierowanie na sierpień. ;) ;) :)

pozdrawiam :D :D
Reniaczek06
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2012 14:37

Post autor: Reniaczek06 »

Wczoraj miałam 1500 numerek a dzisiaj już wiem ,że jadę w lipcu;-)Jupi.Pozdrawiam i życzę szybko lecącej kolejki wszystkim;-))))
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Reniaczek06 8-)
WIELKIE GRATULACJE, pochwal się gdzie jedziesz :?:

pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

426... i nadal czekam :( Moze się doczekam..kiedyś....
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jovanka69 8-)
Nie smuć się z pewnością po długim weekendzie dostaniesz swój przydział. Tak dla pocieszenia życzę Ci aby było to jakieś super miejsce. ;) ;)
nie tak jak moje jak jakaś kara za grzechy (chyba dziadków, bo ja aż tak nagrzeszyłam) :lol: :lol:
Nie dosyć że koniec świata to jeszcze 28 dni.

pozdrówka
forumowicz

Post autor: forumowicz »

agat :D bardzo dziękuje za ciepłe słowa...
Moze nie przejmuj sie miejscem do którego jedziesz, jak trafisz na dobre towarzystwo to i miejscowość okaże się Rzymem ;)
Najgorsze u mnie jest to,ze nic nie moge zaplanowac a mam taka sytuację rodzinna,ze musze już i teraz znac swój przydziała, no, może najważniejsza data niż miejscowość :evil:
Nic to, czekam dalej... ale jak tylko mi "przydzielą" to Wy sie pierwsi dowiecie :)
Miłego dnia :D
Reniaczek06
Kuracjusz
Kuracjusz

Jadę do Świnioujścia ;-)Nie byłam tam jeszcze nawet przejazdem.Cieszę sie bo to już prawie 4 rok leci jak czekam.W pracy stałam się legendą .Bo jeszcze nikt tak długo nie czekał A ośrodek do którego jadę nazywa się Henryk..Dziękuje za gratki i pozdrawiam cieplutko;-). :D
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jovanka69 8-)
Jeśli bardzo zależy Ci na terminie to tak jak już chyba gdzieś pisałam wcześniej zadzwoń do NFZ i zapytaj o zwroty, wtedy możesz bardzo szybko dostać skierowanie. A może się zdarzy, że i miejsce będzie Ci odpowiadać. :o :o
Życzę powodzenia.
stokrotka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 sty 2012 18:52

Post autor: stokrotka »

Reniaczek06 pisze:Jadę do Świnioujścia ;-)Nie byłam tam jeszcze nawet przejazdem.Cieszę sie bo to już prawie 4 rok leci jak czekam.W pracy stałam się legendą .Bo jeszcze nikt tak długo nie czekał A ośrodek do którego jadę nazywa się Henryk..Dziękuje za gratki i pozdrawiam cieplutko;-). :D
Jak ładnie -nie dość że masz Świonoujście -to jeszcze lipiec.Szczęściara z Ciebie.Pozdrawiam i życzę wędrówek brzegiem morza ,a po drodze wystawienia buźki do słoneczka. 8-)
Reniaczek06
Kuracjusz
Kuracjusz

Dziękuje Stokrotko stokrotnie za mile życzenia;-))))Ja sama nie mogę uwierzyć ,ze tak szczęśliwie wyszło:-)
Zablokowany