Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj dostałem zaproszenie pewencji rentowej ZUS na 4 stycznia...
Fajna data, bo ostatnio też byłem na komisji 4 stycznia...
Ciekawe czy to dobry znak....
sergio_1 2 3 4 pisze: 20 gru 2017 14:42
kuty mam nadzieję , że trafisz to na co czekasz . Powodzenia . I Wesołych i Zdrowych Świąt Bożego Narodzenia
[/quo
Za życzenia dziękuję i nawzajem...!!!
Mam nadzieję że orzecznik nie będzie robił problemów..
MaryKate pisze: 18 gru 2017 21:53
MOże trochę nie w temacie ale mam pytanie bo mam przesyłac do sądu dokumentację medyczną i nie wiem czy dołączyć do niej wypis z sanatorium i turnusu rehabilitacyjnego czy może lepiej nie , jak się zapatrują na takie pobyty nie zusowskie
nie mam pojęcia jak się zapatrują na pobyty nie zusowskie, ale:
ja bym dołączyła wypisy sanatoryjne wszelakie - przecież w każdym sanatorium są zabiegi, a więc świadczy to o tym, że są Ci one potrzebne, a co za tym idzie: cierpisz na dana przypadłość
oczywiście musiałyby być to wyjazdy w ramach określonego schorzenia.
Aniag- kiedy składałas papiery na komisję? Trzymam kciuki za super przydział dla Ciebie i Kutego tez chce składać w styczniu- jak się uda i dostane przydział to chciałabym jechać bliżej letnich miesięcy. Daj cynk po komisji co zalatwilas. Pozdrówka i szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Forumowiczom niech moc będzie z Nami wszystkimi