Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O matko i córko toż to tylko klub AA może Was uratować dzień w dzień, noc w noc, gorzała leje się potokiem
Z tego wszystkiego zapomniałam się przywitać, sorrki
Witam mareczki
Wy tak tu nie szalejcie a przede wszystkim Tureckiego zawołajcie,kielicha mu dajcie i niech te drzwi obrotowe nasmaruje bo jeszcze się ktoś w nich....zaklinuje
Princi nie strasz bo jak to mawiają Nasi Rodacy....strachy na Lachy a My z.....flachy gdzieżbym śmiał i ochotę miał pozbawiać się dobrowolnie Tak Doskonałego Towarzystwa tu na forum
Widze,że jak schowałem się do dziurki-norki to wszystko wyszło z ukrycia ze swej norki,a że serek był wspaniały więc go zjem później.
Nie wącham już nic i nie pije bo potem mam zwidy i podwójnie widze