Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
wiktor64 pisze: 26 sie 2019 13:37
Mnie proszę przepisz kuracja zakończona.
I jak bym prosił starz sanatoryjny 4 nie wiem czy tu jest uwzględniane
Prywatnę wyjazdy
Zmienimy Ci lokalizację ale dopiero pod koniec tygodnia, jak się więcej uzbiera.
...
Staż sanatoryjny deklaruje się wyłącznie samemu.
Zapis następuje z poziomu tzn. własnego profilu.
Rzecz oczywista.
Sam czekam na skazanie ze swoją połowicą.
Ale ostatnio aktualizuję średnio raz na tydzień, no, chyba, żecuś ważnego się stanie.
Miłe jest każdego kolejkowicza choć symboliczne podsumowanie swojej kuracji ...
To przyjemnie czasami żyć marzeniami twardo stąpając po ziemi...
Jak na razie nie mamy sygnału, że dziewczyny umówiły się na kawę.
A jest to jak do tej pory jedyny przypadek na forum i tym samym w poczekalni, że ujawniły się dwie osoby ze skierowaniem do tego samego sanatorium i w tym samym czasie.
Może wreszcie się przełamią i dadzą znak życia ?
ula509 pisze: 26 sie 2019 09:52
Jutro wyjazd. Ja chyba napiszę podsumowanie bardziej szczegółowe już z domu, bo jeszcze pamiętam, jak sama szukałam bieżących opinii. Podobnie jak Wiktor, będę wracała zadowolona z pobytu. Mój pierwszy pobyt w wakacje i tego bym powtarzać nie chciała. Ktoś pytał o ilość dzieci w tłumie. Są na każdym kroku milusińscy....jedni bardziej, drudzy mniej milusińscy. Tęsknię do pustawej plaży i morza bardziej wzburzonego niż było przez te trzy tygodnie. Morze też miało wakacje....