NOCNE GADANIE

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: NOCNE GADANIE

Post autor: andrzej1955 »

A pro po towarzystwa w dziale humoru,któraś z Naszych Wspaniałych koleżanek pisała....Dziadek mi mówił-nie podchodź do byka z przodu,do konia z tyłu,a do idiotów w ....ogóle :!: :!: :lol: :lol: bardzo mi się to podobało i na dodatek....użyteczne :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz

Post autor: medi »

andrzej1955 pisze:Witam Alkoholowe Towarzystwo ;) niektórych Dunajcem spławiają,inni do mysich norek uciekają,mnie kielicha ;) odmawiają-bo ponoć to samo w zastrzykach mi dają :roll: :lol: a ja się mocno zastanawiam czy mogę tu z Wami rozmawiać :?: bo jak się okaże że moje IQ bliskie jest zera to trafi mnie jasna....cholera :cry: i znowu wyjdę na durnego ...pozera ;) :lol: a gadać to ze mną już nikt chciał nie będzie :lol: chyba jednak nie będę ryzykował i nie sprawdzę,lepiej żyć wesoło w nieświadomości niż smętnie w pełnej perfekcji i ...doskonałości :lol: Witam Nocną Porą :)
Wow ,nawet nie czujesz jak rapujesz ;) :lol: Witam ,dobrze trafiłam :?: Czy to Klub AA :?: Hm ,jak nie będziecie mnie chcieli odzwyczajać od malinóweczki to chętnie się z Wami napiję :D
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Podziękował: 8 razy

Post autor: Princi »

Medi :kwiat: to nocne gadanie a nie odzwyczajanie ;)
ktoś kiedyś powiedział,że jedną małą wadę człowiek może mieć :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam Cię Medi :kwiat: od niczego i nikogo nie będziemy odzwyczajać-to nie te lata :!: i teraz Nasze przywary i wady są Naszymi zaletami :!: czy się to komu podoba czy nie :!: malinówką Cię nie poczęstuję z prostego powodu-bo jej nie posiadam :( ale kawa w expresie zawsze jest i zapraszam Krajanko jak będziesz w rodzinnych stronach :)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

principiante pisze:Medi :kwiat: to nocne gadanie a nie odzwyczajanie ;)
ktoś kiedyś powiedział,że jedną małą wadę człowiek może mieć :lol:
Tylko jedną :?: :shock: :shock: :shock: Kurcze jak ja wielowadzie jestem :cry: :cry: :cry:
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Medi :kwiat: ja też tak mam...i za każdym razem i do innej wady przytaczam te słowa :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Powiem Wam moi kochani DOBRANOC :kwiat: za nim bateria mi padnie :) bawcie się dobrze :D
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze:Witam Cię Medi :kwiat: od niczego i nikogo nie będziemy odzwyczajać-to nie te lata :!: i teraz Nasze przywary i wady są Naszymi zaletami :!: czy się to komu podoba czy nie :!: malinówką Cię nie poczęstuję z prostego powodu-bo jej nie posiadam :( ale kawa w expresie zawsze jest i zapraszam Krajanko jak będziesz w rodzinnych stronach :)
Nieprędko będę ,może dopiero w grudniu :( No i wiesz Andrzeju ja nieśmiała baba ze wsi jestem...Malinóweczkę mam ja i ...jest pyszna ...chyba aż za pyszna :? I jakoś strasznie szybko wysycha :oops:
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ale może w końcu powiem sobie "raz kozie śmierć"i ...się odważę .Przecież mnie nie zjesz ;) :lol: :lol: :lol: A może okaże się że wcale nie jesteśmy takimi nieznajomymi jak nam się wydaje :o
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

brawo Medi :!: :kwiat: tak trzymać :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ