Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Cześć Gośka - dzięki, właśnie dzwoniłem i mam wstępną rezerwację "dwójeczki" - jedynki tylko komercyjne. Tylko muszę jeszcze zadzwonić po świętach, potwierdzić u managera ośrodka i upewnić się że będzie ta dwójka.
Witaj sebe50 cieszę się że na coś sie przydaję...i że załatwiłeś sobie pokój ja zawsze pytam u źródła tak jest najlepiej..jeśli chodzi o pokój czy basen..i jakie zabiegi...sanatoria sie zmieniają na lepsze z roku na rok...i nasze informacje moga sie nie pokrywać..miłego dnia
Kurczę, ja nawet nie umiem 'podziękować' za post a tylu osobom powinienem to zrobić - mam jakąś awersje do czytania instrukcji. Cieszę się z tej Krynicy, oby pogoda dopisała. Też życzę miłego,całego dnia.
Cześć Wojtek - widocznie się zmieniło, teraz mamy 2014 - poza tym długi weekend,może póżniej będą przydzielać albo okaże się że jednak są - tak czy inaczej jadę dzień wcześniej,znajomi jadą na Słowację - w każdym razie dzięki i pozdrawiam.
sabe50 pisze:Kurczę, ja nawet nie umiem 'podziękować' za post a tylu osobom powinienem to zrobić - mam jakąś awersje do czytania instrukcji. Cieszę się z tej Krynicy, oby pogoda dopisała. Też życzę miłego,całego dnia.
sabe50 klikasz żeby podziękować za post na lewy kciuk..i to wszystko..pozdrawiam Goska
Jaki tłuman..cos ty...wszystkiego sie nauczysz...tylko pytaj
tylko pamiętaj że jednej osobie mozesz przyznawać podziękowanie co 3 godziny
jak masz do wielu ..to mozesz od razu..tak działa system...pozdrawiam