Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Opis miejscowości uzdrowiskowych. Fotografie. Otoczka pobytów w sanatoriach. Nieco rozrywkowo, nieco turystycznie. Co warto zobaczyć, gdzie się rozerwać.
Dusznikach Zdroju byłam dwa razy i zapamiętam to miasteczko do końca życia
No i piękny Zamek na Szczytniku, znajdujący się parę km za Dusznikami.
Eeech kiedy to było??? Chyba z osiem lat temu
Ja mam takie wspomnienia z Jedliny, piękna zima i 18 lat, byłem tam wiele razy ale niedawno wpadłem na parę godzin, po drodze. . Do Dusznik pewnie jeszcze pojadę na leczenie, tyle miejsc nie widziałem, choćby ten zamek w Szczytnej
Ja prawdę mówiąc za dużo nie zwiedzałem..... było fajne towarzystwo .....nie było czasu...... ale byłem na zamku w muzeum i jeszcze wiele innych miejscach...... miałem swoje auto to jezdzilismy po obiedzie i zabiegach . czasem obiad i kolacje jedliśmy w Kudowie ....wracaliśmy na balety