Polanica od 13 lutego 2015

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 gru 2014 23:05

Re: Polanica od 13 lutego 2015

Post autor: Carmen »

adamadi, :kwiat: serdeczne dzięki za cenne informacje, zwłaszcza te dotyczące hałasu i temperatury w pokojach. Akurat dla mnie są to sprawy priorytetowe. Hałasu mam dość w mojej placówce oświatowej, a marznąć w sanatorium, albo wdychać "wiatr" z farelki też mi się nie uśmiecha. Albo będzie dobrze, albo nie będą mnie tam lubić. /oczywiście mam na myśli personel/. A może jednak będzie dobrze ? :?:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
Trzy pierwsze zdjęcia to Sanatorium Carmen . Ostatnie to miejsce gdzie dochodzi sie na zabiegi. Miłego pobytu
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

sztani :) , pierwsze, trzecie i czwarte zdjęcie - nawet zachęcajaco to wygląda, natomiast drugie - :shock: . I mieszkaj tu na parterze z widokiem na kontenery. Mieszkającym z tej strony powinni umorzyć klimatyczne. Niestety, mam mieszane uczucia. :( :shock: :? :cry: :evil: , ale wstrząśnięta nie jestem....
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: adamadi »

Carmen pisze:sztani :) , pierwsze, trzecie i czwarte zdjęcie - nawet zachęcajaco to wygląda, natomiast drugie - :shock: . I mieszkaj tu na parterze z widokiem na kontenery. Mieszkającym z tej strony powinni umorzyć klimatyczne. Niestety, mam mieszane uczucia. :( :shock: :? :cry: :evil: , ale wstrząśnięta nie jestem....
Faktycznie jest to widok na parking z parteru może być nieprzyjemny (na parterze z ty widokiem jest olbrzymi pokój trzy osobowy) podobno była tam kiedyś stołówka,z pokoi na pietrach kontenerów nie widać,no chyba że z balkonu....ale po co wychodzić na balkon w zimnie ;)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Myślę Carmen ,ze nie będziesz stała w oknie i patrzyła na kontenery. (obyś tego pokoju nie dostała). od rana zabiegi ,potem spacer lub tance . Polanica jest fajna i jest gdzie pospacerować .najgorsze nastawienie sceptyczne , człowiek nie potrzebnie się nakręca.Jak pisze kolega tam była kiedyś stołówka ( w tym pokoju.)Będzie super zobaczysz i nie rób już Marsowej miny . Carmen :!: :!: :!: Ustaw rozumowanie na plus.Pozdrawiam
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Carmen pisze:adamadi, :kwiat: serdeczne dzięki za cenne informacje, zwłaszcza te dotyczące hałasu i temperatury w pokojach. Akurat dla mnie są to sprawy priorytetowe. Hałasu mam dość w mojej placówce oświatowej, a marznąć w sanatorium, albo wdychać "wiatr" z farelki też mi się nie uśmiecha. Albo będzie dobrze, albo nie będą mnie tam lubić. /oczywiście mam na myśli personel/. A może jednak będzie dobrze ? :?:
Bez przesady :D Nie do wszystkich pokoi dochodził hałas z budowy jak i nie we wszystkich pokojach było zimno :idea:
Opisałem swoje wrażenia i brak zastrzeżeń do samych zabiegów i personelu ....a chyba to w tym wszystkim jest najważniejsze :?:
Jeżeli trafisz fajne towarzystwo to będzie na pewno zaj....fajnie ;)
A za wszystko inne zapłacisz kartą :D :lol:

Udanego pobytu i mam nadzieję że po powrocie podzielisz się swoimi wrażeniami :?: :idea:
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

Na pewno podzielę się wrażeniami. Mam nadzieję, że takimi : :D :D :D /włączyłam pozytywne myślenie/ A jak w Carmen z internetem?
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Carmen pisze:Na pewno podzielę się wrażeniami. Mam nadzieję, że takimi : :D :D :D /włączyłam pozytywne myślenie/ A jak w Carmen z internetem?

Tylko i wyłącznie swój,ale karta z Play na przykład za 5pln i doładowanie za 30pln daje 4GB :D
Free internet podobno w Pieniawie,...ale latać specjalnie tam :?: jak można sobie w pokoju i łóżeczku surfować ;)
Carmen
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz

:) :) :)dzięki za wszystkie info. Jeszcze jedno...najprawdopodobniej będę w Polanicy ok. 5 rano. Powitają mnie o tej porze w Carmen z radością? :shock:
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Carmen pisze::) :) :)dzięki za wszystkie info. Jeszcze jedno...najprawdopodobniej będę w Polanicy ok. 5 rano. Powitają mnie o tej porze w Carmen z radością? :shock:
Jak najbardziej,z przystanku autobusowego lekki spacerek pod górkę i jesteś na miejscu,jest dzwonek ale....
Pani pielęgniarka otwiera drzwi o 5:30 więc jeżeli będziesz wcześniej możesz ją obudzić :D
ODPOWIEDZ